PONUDA POSLOVA

Tražite posao? Zapošljavaju Dubrovački Vrtovi Sunca, Spider grupa...

08.04.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Pogledajte najnovije poslovne prilike objavljene na portalu MOjPosao

Resort Dubrovački Vrtovi Sunca, minimalističkog uređenja, okružen je vrtovima s bogatom vegetacijom te je jedan od najvećih rezorta u lancu Rezidor grupe. Ako tražite visoko profesionalno radno okruženje postanite dio tima na poziciji Pomoćnik voditelja sekcije kuhinje (m/ž). Kandidat na ovoj poziciji mora imati srednju stručnu spremu, radno iskustvo na istoj ili sličnoj poziciji minimalno dvije godine, poželjno u visoko kategoriziranim hotelima. Opis posla i link za prijavu pronađite na MojPosao.

Spider grupa Pitomača sustav je povezanih društava koji unatrag 20 godina uzgaja, prerađuje i proizvodi proizvode na bazi ljekovitog i aromatičnog bilja. Za radno mjesto Voditelj prodaje robnih marki proizvoda (Trade/ Brand manager) traže kreativne i vješte pojedince koji su skloni timskom radu te mogu samostalno sudjelovati u izradi i operativnom provođenju marketing strategije. Idealan kandidat posjeduje visoku stručnu spremu (magistar struke ekonomskog smjera), iskustvo na sličnim poslovima u prehrambenoj industriji te napredno poznavanje engleskog jezika. Poželjno je znanje njemačkog jezika te iskustvo rada u SAP sustavu. Prijavite se na oglas do 1. svibnja.

Tommy, trgovački lanac sa sjedištem u Splitu, čija prodajna mreža obuhvaća 195 visoko standardizirana hipermarketa, maximarketa, supermarketa i marketa koji su prepoznatljivi po širini asortimana, kvaliteti proizvoda, cjelovitoj usluzi i vrlo konkurentnim cijenama. Tim broji preko 3.000 zaposlenih, a sada su u potrazi za više prodavača kojima, ovisno o mjestu stanovanja, nude i smještaj. Pročitajte uvjete i pošaljite prijavu!

Ultra SONIK marketi i trgovine od osnutka bilježe kontinuiran rast prometa te prodajnih mjesta, a samim time i zaposlenika. Za svoje prodavaonice diljem obale traže čak 67 trgovaca i to u mjestima: Vir – Privlaka, Pag – Povljanja – Novalja – Šimuni, Otok Ugljan, Grad Zadar, Rovanjska – Posedarje. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu i rada s PC kasom. Uz to, potrebno je minimalno 1 godina radnog iskustva. Prijavite se do 14.04.

Tvrtka Ch – aviation osnovana je 1998. u Švicarskoj te je postala utjecajna zrakoplovna tvrtka s bogatom pričom o uspjehu. Za svoj ured u Zagrebu zapošljavaju Istraživača zrakoplovnih podataka. Glavna odgovornost kandidata uključuje točno istraživanje podataka koji se odnose na avio flote, rasporede, putnike te priprema financijskih podataka i podatka o zračnim lukama i tipovima zrakoplova. Detaljnije uvjete i opis posla pronađite na MojPosao.