TRŽIŠTE RADA

Tražite posao? Provjerili smo što se nudi i izdvojili nekoliko oglasa

29.06.2023 u 13:48

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja atraktivne poslovne prilike

U OTP banci žele predvoditi inovacije i svojim klijentima osigurati digitalno napredna i suvremena rješenja koja im olakšavaju poslovanje i život. Želiš li biti dio ove uspješne priče, javi im se čim prije i pridruži im se na poziciji: Samostalni bankar (m/ž). Nude ti konkurentnu plaće i mogućnost dodatne zarade, plan profesionalnog razvoja i mentora od prvog dana, ulaganje u edukaciju i osobni razvoj te odlične uvjete rada. Javi im se do 7. srpnja.

Obožavaš kozmetiku koja ima pozitivan utjecaj na svijet u kojem živiš, društvena si osoba i voliš raditi s ljudima? Odlično! LUSH manufaktura, najveća i najuspješnija kozmetička tvrtka u Hrvatskoj, mjesto je za tebe! Trenutno zapošljavaju Djelatnika za rad u proizvodnji kozmetike (m/ž) te Skladištara - rukovatelja viličarem (m/ž), a njihova ponuda uključuje mjesečne bonuse, naknadu za topli obrok, 50 posto popusta u LUSH trgovinama, mogućnost napredovanja, pozitivno radno okruženje i koješta drugo! Javi im se čim prije, a najkasnije do 9. srpnja.

Tvrtka Arctic bavi se prodajom i najmom atraktivne sportske opreme za rekreativnu i profesionalnu namjenu. I tragaju za novim kolegama! Preciznije, zapošljavaju na poziciji: Prodajni predstavnik (m/ž). Novim kolegicama i kolegama nude dinamično i poticajno radno okruženje, priliku za osobno i profesionalno napredovanje, stimulativna primanja uz dodatne bonuse i godišnji odmor u prosjeku trajanja od 25 radnih dana. Rok za prijavu na oglas ističe 16. srpnja.

SPEGRA, je renomirana građevinska tvrtka koja na ovim prostorima djeluje od 1989. godine, osnažuje svoj postojeći tim i zapošljava Skladištara (m/ž). Ako si zainteresiran/a za posao u ugodnom i dinamičnom okruženju, spreman/na na kontinuirano usavršavanje, imaš izražene komunikacijske vještine i krasi te odgovoran i proaktivan pristup poslu, svoj životopis im pošalji najkasnije do 6. srpnja i postani dijelom SPEGRA tima!