moj posao

Tražite posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za vas

Radnici Tehnike - ilustracija

Radnici Tehnike - ilustracija

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike.

Forel projekt, tvrtka koja se bavi izradom procjena troškova građenja, izrade troškovnika i stručnim nadzorom gradnje traži Diplomiranog inženjera građevine (m/ž). Nude dodatne edukacije, a potrebno je imati minimalno 5 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ako te ovaj oglas zainteresirao, javiti im se možeš najkasnije do 14. travnja.

VEGA je u potrazi za Vozačem - pratiocem za specijalne transporte (m/ž). Uvjeti su uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti, obvezno posjedovanje B kategorije te obvezno polaganje stručnog ispita na njemačkom jeziku u Njemačkoj. Radi se o radu na području Europske unije, a nude plaću od 7 000 do 10 000 kn. Prijaviti se možeš putem linka za prijavu, a oglas ostaje aktivan do 29. travnja.

Tiskara Grafokor je obiteljska tvrtka koja trenutno zapošljava 50 djelatnika svih potrebnih profila grafičke struke. Stalno unapređivanje djelatnika, opreme i tehnoloških procesa osnova su za daljnje postizanje izvrsnih poslovnih rezultata i kontinuirani rast, a sada su u potrazi za Specijalistom grafičke pripreme (m/ž). Potrebno je imati VŠS/VSS grafičkog smjera te je obavezno iskustvo u poslovima grafičke pripreme i montaže za tisak. Ako si se pronašao u ovom oglasu, svoj životopis im možeš poslati do 16. travnja.

Tvrtka Navielektro uspješno surađuje sa internacionalnim klijentima od 2014. godine. Danas zapošljava preko 30 radnika potrebnih za uspješan rast i razvoj tvrtke. Pozornost tvrtke usmjerena je na kvalitetan rad zaposlenika kako bi nastavila uspješno odgovarati na sve izazove koje tržište stavlja, a zbog povećanog obujma posla u potrazi su za novim suradnicima na poziciji Samostalni električar (m/ž). Za posao u Njemačkoj i Finskoj nude osiguran smještaj i plaćen put, a potrebno je imati 2 godine iskustva. Na ovaj oglas se možeš prijaviti do 21. travnja.

Combis zapošljava na dvije pozicije, Senior sistem inženjer za Cloud i virtualizacijske tehnologije (m/ž) i Sistem inženjer za Linux tehnologije (m/ž). Kao senior sistem inženjer za Cloud i virtualizacijske tehnologije radit ćeš na implementaciji VMware i Veeam rješenja, a kao sistem inženjer za Linux tehnologije radit ćeš na izradi arhitekture i implementaciji sustava baziranih na rješenjima otvorenog koda. Uvjete kao i pogodnosti provjeri na oglasu koji je aktivan do 14. travnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!