PONUDA POSLOVA

Traže se voditelji projekta i brend menadžeri

11.12.2015 u 11:47

Bionic
Reading

Izdvojili smo nekoliko atraktivnih poslova koji se trenutno nalaze u ponudi na portalu MojPosao

Marker d.o.o. je web agencija fokusirana na izradu web trgovina. U cilju proširenja tima zapošljavaju osobu na poziciju Voditelja/Koordinatora projekta. Voditelj projekta je most između klijenta i razvojnog tima te se mora pobrinuti za točan prijenos svih informacija. Idealan kandidat posjeduje visoku razinu informatičke pismenosti, sklonost tehničkim područjima, razumijevanje različitih poslovnih modela kao i široku poslovnu kulturu. Veliki plus je iskustvo rada u CRM alatima, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu i iskustvo na sličnim pozicijama. Zadovoljavate uvjete? Prijavite se do 23. prosinca!

Henkel Croatia d.o.o. traži motiviranu i ambicioznu osobu koja će raditi radnom mjestu Brand Managera u Poslovnoj diviziji Beauty Care. Brand Manager je osoba koja provodi istraživanje tržišta, lansira nove proizvode, izrađuje marketinške materijale i planira promotivne kampanje. Poželjno je da osoba na ovoj poziciji ima iskustva na poslovima prodaje, izvrsno znanje engleskog jezika, napredno korištenje MS Office paketa te da je spremna na putovanja.

Nord Produkt d.d., renomirani hrvatski proizvođač namještaja, kupaonskih kada, slavina, kuhinjskog namještaja i mobilnih kućica visoke kvalitete, u potrazi je za Voditeljem projekata. Ako posjedujete radno iskustvo u poslovima pripreme dokumentacije i vođenja projekata, VŠS drvne tehnologije, napredno znanje AutoCAD-a i MS Office paketa te ste samostalan, motiviran i odgovoran kandidat, zadovoljavate uvjete potrebne za poziciju Voditelja projekata. Prijavite se putem MojPosao!

Lelo traži osobu za poziciju E-commerce Executive za EMEA regiju (Europa, Bliski istok i Afrika). Odgovornosti osobe na ovoj poziciji su razvoj i implementacija strategije za povećanje web prometa, prosječne veličine narudžbe i proftabilnosti, koordinacija s marketinškim i dizajnerskim timom oko marketinških aktivnosti i stavljanje istih na web stranicu (promocije, kampanje). Od kandidata se očekuje točnost i poštivanje smjernica branda, kao i iskustvo u marketingu, digitalnom marketingu i prodaji, proaktivnost, strateško planiranje te iskustvo u vođenju tima.

Postani dio Heineken tima kao Stručnjak IKT održavanja! Ključni zadaci osobe na ovoj poziciji su osiguravanje podrške pri konfiguraciji, upotrebi i zamjeni tehničke infrastrukture, opreme i softvera u upotrebi kroz izvršavanje IT operativnog plana, podršku korisničkim odjelima, sistemsku podršku, 'help desk' i osiguravanje računala i podataka. Od kandidata se očekuje završen studij informatike, posjedovanje CISCO i Microsoft certifikata i dobro poznavanje MS alata i engleskog jezika. Ako vaš profil odgovara uvjetima, prijavite se do 15. prosinca.

Ne znate kako napisati molbu za posao? Nema problema, pročitajte savjete na MojPosao i napišite molbu koja privlači pažnju!