MOJPOSAO

Traže se inženjeri, prodajni predstvanici i offset strojari

02.06.2016 u 11:11

Bionic
Reading

Tražite posao? Izdvajamo samo dio ponude poslova portala MojPosao. Ovaj tjedan zapošljavaju se prodajni inženjeri, prodajni predstavnici, offset strojari...

Weishaupt - Zagreb jedna je od vodećih tvrtki za plamenike, sustave grijanja i kondenzacijske sustave, solarnu tehniku, dizalice topline i automatizaciju zgrada. Trenutno imaju slobodno radno mjesto na poziciji Prodajnog inženjera, a zapošljavaju na području Zagreba, sjeverozapadne Hrvatske i Dalmacije. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 14. lipnja.

Print grupa je tvrtka koja se bavi digitalnim i offset tiskom velikih i malih formata i lider je digitalnog tiska u Hrvatskoj. U svrhu proširenja postojećeg tima, zapošljavaju kandidate na dvije pozicije: Offset strojar (naučnik za offset strojara) na tiskarskom stroju velikog formata B0 i Operater digitalnog tiska. Tvrtka nudi sustavno i detaljno uvođenje u posao uz mentora, mogućnost daljnjeg obrazovanja i napredovanja, odgovoran i raznovrstan posao te mogućnost rada na neodređeno vrijeme. Želite raditi u perspektivnom okruženju? Pošaljite svoju prijavu do 13. lipnja.

Vodeći proizvođač visokomodne konfencije, tvrtka SISCIA, zapošljava na čak tri radne pozicije: Direktor društva, Referent uvoza – izvoza i Rukovoditelj službe izvoza - uvoza i nabave. Provjerite detalje, a ako vaš profil odgovara navedenim uvjetima, prijavite se na oglas do 7. lipnja.

Atlantic Grupa traži novog člana tima na poziciji Prodajni predstavnik – Unapređivač prodaje. Od kandidata se očekuje pružanje usluge pozicioniranja i održavanja promotivnog materijala u objektima poslovnih partnera, prodaja asortimana proizvoda prema tipu prodajnog mjesta te održavanje dnevne komunikacije s trgovačkim predstavnicima. Svi zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na oglas putem MojPosao do 7. lipnja.

Multinacionalna tvrtka Bofrost u potrazi je za motiviranim, odgovornim i vedrim osobama s poznavanjem njemačkog jezika koje će se pridružiti timu uspješnih zaposlenika u Njemačkoj na poziciji Terenski prodajni predstavnik. Ako poznajete njemački jezik i spremni ste boraviti i raditi u Njemačkoj, idealan ste kandidat za navedenu poziciju! Prijavite se na oglas do 6. lipnja.

Pripremite se za pregovore o plaći s najvećim istraživanjem plaća u zemlji. Posjetite servis MojaPlaća, potražite svoje radno mjesto i saznajte prosječnu plaću!