OPOZVALA IH SKUPŠTINA

Todorić i Puljić više nisu u NO-u Vupika

06.06.2017 u 13:00

Bionic
Reading

Glavna skupština Vupika u utorak je donijela odluku o opozivu predsjednika Nadzornog odbora (NO) Ivice Todorića i članice Ljerke Puljić te o imenovanju novih članova

Kako se navodi u objavi Vupika s izvanredne Glavne skupštine, novi članove NO su Ivica Tomljenović i Dubravko Perović.

Članovi NO se biraju na mandat od četiri godine, a imenovanje stupa na snagu danom donošenja odluke.

Tijekom dana bit će održana i skupština dioničara Belja.

U ponedjeljak su skupštine Zvijezde, Jamnice i Leda donijele odluke o opozivu članova nadzornih odbora te imenovale nove članove.

Glavna skupština Zvijezde opozvala je predsjednika NO Ivicu Todorića i članove Tomislava Lučića, Dražena Kocijana i Manuelu Ćelić Marušić. Za nove članove imenovala je Tea Vujčića, Vladimira Bošnjaka, Anju Linić Sikavicu i Ivonu Skerlev.

Glavna skupština Jamnice, pak, opozvala je predsjednika NO Ivicu Todorića te članove Tomislava Lučića i Antu Todorića. Za nove članove NO Jamnice imenovani su Vladimir Bošnjak, Dubravka Jusić-Crvenković i Dubravko Perović.

I dioničari Leda su opozvali stare članove NO, predsjednicu Ljerku Puljić te članova Ante Todorića i Marice Guina Torres Dujisin. Glavna skupština za nove članove NO imenovala je Vladimira Bošnjaka, Luku Cvitana, Tea Vujčića i Zdravka Kačića.

U ponedjeljak je Ivica Todorić dao ostavku na mjesto predsjednika NO Konzuma, nakon što se na skupštini ranije tijekom jutra njegovom opozivu suprotstavila Agram grupacija, koja drži malo iznad 25 posto dionica Konzuma.