nove opcije

Spajaju se uberX i UberSELECT, cijena po minuti raste na 1,2 kune

26.11.2018 u 15:54

Bionic
Reading

Uber od danas spaja usluge uberX i UberSELECT, što za korisnike znači kvalitetniju uslugu, a za vozače bolje uvjete rada. Uber će i dalje ostati najpovoljnija i najpouzdanija opcija kretanja po Zagrebu, a od nedavno je i unaprijeđeno korištenje sigurnosnih opcija unutar aplikacije te tako dodatno poboljšana sigurnost korisnika i vozača.

Spušta se cijena vožnje do zračne luke Zagreb - vožnja započeta s južne strane rijeke Save iznosit će 70 kn, a sa sjeverne strane 95 kuna. Također, dodatno se prilagođavaju cijene vožnje na području Zagreba, pa tako startna cijena (6 kn) te cijena po kilometru (3,6 kn / km) ostaju iste dok će cijena minute vožnje porasti na 1,20 kuna. Ukupna cijena vožnje i dalje će biti transparentno vidljiva u aplikaciji prilikom narudžbe, što je još jedna od pogodnosti korištenja Uber aplikacije.

Davor Tremac, generalni direktor Ubera za jugoistočnu Europu istaknuo je: 'Kontinuirano radimo na poboljšanju iskustva za naše korisnike i vozače koji koriste aplikaciju. Spajanjem usluga uberX i UberSELECT želimo osigurati visoku razinu kvalitete i za jedne i za druge. Siguran sam da će i cijeli proces usklađivanja s novim Zakonom o prijevozu u cestovnom prometu, čiji rok se uskoro bliži kraju, dovesti do unaprijeđenja tržišta i dalje osiguravati porast kvalitete usluge.'

Kako bi se potaknule dodatne promjene u industriji te osigurali bolji uvjeti rada, pokrenut je i program Zaštite za partnere u okviru kojega svi samostalni vožači uz besplatno AXA osiguranje imaju zaštitu od neplaniranih troškova uslijed velikih životnih događanja.

Uz poboljšanja uvjeta rada za vozače, Uber kontinuirano radi i na poboljšanju iskustva korisnika. Kao dio poboljšanja, u sklopu uvođenja novih sigurnosnih opcija korisnici imaju opciju pristupanja sigurnosnom centru. On sadržava sve što je vezano za sigurnost korisnika, kao i poveznice koje im omogućuju dijeljenje rute kojom putuju sa svojim prijateljima te brzo kontaktirati hitnu pomoć. Nove opcije vozače upozoravaju na pridržavanje propisanih ograničenja brzine kako bi svaka vožnja bila sigurna za njih, putnike i ostale sudionike u prometu.