LANAC OD 17 TRGOVINA

Snažna ekspanzija Peveca: u četvrtak otvara centar kod Dubrovnika

18.03.2015 u 10:55

Bionic
Reading

Na gotovo 4500 četvornih metara i s više od 40 novo zaposlenih tvrtka Pevec u četvrtak otvara novi prodajni centar u Mlinima pored Dubrovnika. Riječ je o 17. prodajnom centru tog trgovačkog lanca koji nakon uspješno stečaja s preustrojem sve bolje posluje

Otvorenje prodajnog centra na dubrovačkom području nastavak je razvojnih planova jer cilj je približiti se svakom kupcu, a 2015. godinu okončani s 19 trgovina te prihodima većima od milijardu kuna, poručili su iz Peveca.


'Prodajni centar u Dubrovniku, odnosno Mlinima za nas je vrlo značajan i važan jer želja nam je da i stanovnici naše najjužnije županije imaju na jednom mjestu sve što im treba za njihove domove, okućnice, vrtove, tim više jer je riječ o najrazvijenijem i najbogatijem kraju Hrvatske. Vjerujemo kako će prepoznati Pevec kao mjesto kvalitetne, povoljne i ugodne kupovine. Ostvarujemo ono što smo obećali, a to je pristunost diljem Hrvatske', rekao je predsjednik Uprave Peveca Darko Šket

Kaže da će osim Dubrovnika gdje je posao dobilo 40-ak ljudi, tijekom 2015. godine u Pevecu priliku za posao dobiti njih još 100-tinjak i to već idućege mjeseca u Šibeniku i Zagrebu, na Črnomercu. Naime, već idućega mjeseca, 23. travnja Pevec otvara prodajni cenar u Šibeniku, a tjedan dana prije, peti po redu u Zagrebu, na Črnomercu te isti dan seli u novi prodajni prostor u Varaždinu.

'Ova godina u znaku nam je daljnje ekspanzije i rasta otvaranjem novih prodajnih centara. No, paralelno kontinuirano radimo i na standardizaciji postojećih trgovina te njihovoj modernizaciji. Uz to, unaprjeđujemo poslovne procese te smo svakim danom sve efikasniji', istaknuo je Šket.