Partnerstvo za održivost

Schneider Electric pokreće prvi globalni program nagrađivanja partnera

 • Autor: L. Š.
 • Zadnja izmjena 20.07.2022 08:04
 • Objavljeno 20.07.2022 u 08:04
Schneider Partner

Schneider Partner

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Ezra Bailey

Schneider Electric, predvodnik u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, pokrenuo je prvu inicijativu pod nazivom Schneider Electric Sustainability Impact Award u okviru programa Partnerstvo za održivost s ciljem odavanja priznanja ključnoj ulozi koju Schneider partneri imaju u otpornijem i održivijem električnom svijetu

Program Partnerstvo za održivost predstavlja nastavak Schneider Electric inicijativa za osnaživanje širokog ekosustava partnera na putu prema održivijoj budućnosti. Program podrazumijeva sveobuhvatnu edukaciju, uz pojednostavljen asortiman proizvoda i softvera, otvoreni ekosustav podrške i suradnje, te pristup resursima iz područja digitalne transformacije.

Osmišljen kako bi osnažio partnere u stvaranju vlastitog održivog poslovanja, ali i podršci svojih klijenata na putu prema neto nultoj emisiji, ovaj program osigurava četiri osnovna smjera koje partneri mogu slijediti kako bi svoje kompanije pripremili za održiviju i zeleniju budućnost.

Schneider Electric nagrade za utjecaj na održivost bit će dodijeljene velikom broju partnera iz dvije kategorije:

 • Održivost: Utjecaj na vlastitu kompaniju: Prepoznaje partnere koji su se pokazali liderima u održivosti i dekarbonizaciji poslovanja
 • Održivost i efikasnost: Utjecaj za klijente: Za partnere koji demonstriraju liderstvo u održivosti pomažući svojim klijentima ostvariti ciljeve dekarbonizacije.

Za sudjelovanje u programu mogu se prijaviti sve organizacije diljem svijeta koje surađuju s kompanijom Schneider Electric u osiguravanju efikasnosti i održivosti. Partnerske organizacije mogu biti iz nekih od sljedećih kategorija:

 1. Graditelji zgrada
 2. IT partneri
 3. Partneri građevinari
 4. Arhitektonske firme
 5. Izvođači
 6. Sistem integratori
 7. EcoExperti
 8. OEM-ovi
 9. Sistemski integratori industrijske automatizacije
 10. Strojni integratori
 11. Distributeri industrijske automatizacije

Prijave se službeno prihvaćaju od početka srpnja. Rok za podnošenje prijave je 25. studenog 2022. Od svih nominacija i prijava će biti napravljen uži izbor za regionalnu nagradu, a potom i za globalnu nagradu. Konačni pobjednik bit će objavljen u siječnju 2023. godine.

'Svi imamo istu misiju – ubrzati put ka neto nultoj emisiji. Mi u Schneideru želimo odati priznanje onima koji uvode pozitivne promjene u svoje poslovanje. Partneri koji se u tome istaknu će biti primjer koji drugi trebaju slijediti', izjavio je Roan Kelkar, izvršni potpredsjednik niskonaponskih rješenja u kompaniji Schneider Electric. 'Znamo da nas je puno i da zajedno možemo ostvariti daleko veći utjecaj kroz dobro promišljenu održivu i efikasnu praksu'.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!