perilica rublja nove generacije

Samsung priredio veliko iznenađenje posjetiteljima Arena Centra

09.09.2018 u 13:07

Bionic
Reading

Svi koji su ove subote odlučili prošetati Arena Centrom zatekli su brojne ljude kako šeću u kućnim ogrtačima. O čemu je riječ? Samsung je odlučio sve kupce XYZ trgovina razveseliti i osvježiti njihovu novu, kupljenu odjeću u WearItNow kutku. Tamo je bilo moguće isprobati perilicu rublja najnovije generacije – QuickDrive i uvjeriti se iz prve ruke kako pranje rublje može biti brzo i učinkovito

U to su se uvjerili i naši poznati – Mirna Maras Batinić i Saša Lozar, koji su se nakratko presvukli iz svojih odjevnih kombinacija u kućne ogrtače, dok je QuickDrive perilica osvježavala njihovu odjeću. Mirna i Saša ubrzo su odlučili uvjeriti druge posjetitelje Arene da im se pridruže u Samsung WearItNow kutku te da i sami isprobaju ovu jedinstvenu perilicu.

Naime, QuickDrive perilice rublja poznata je po tome da drastično smanjuje vrijeme potrebno za pranje rublja.Time korisnicima omogućuje da udvostruče slobodno vrijeme za sebe i svoje najmilije, a Arenini posjetitelji sve što su tog dana kupili ubrzo su mogli i obući.

Bez obzira na prepolovljeno vrijeme pranja rublja, najnovija Samsungova perilica rublja pere jednako kvalitetno i temeljito kao da je bila postavljena na uobičajeni program. „Šetam Arenom k'o Hugh Hefner! Ali samo na kratko. Ovu mašinu si moram nabavit za doma. I ogrtač.“, napisao je Saša u opisu fotke na svom Instagramu.

Samsung Quick Drive perilica rublja Izvor: Samsung / Autor: Promo