GOSPODARSKI OPORAVAK I HAAG

S kime se sve Kosor tajno sastala?

Jadranka Kosor

Jadranka Kosor

Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Provedba plana gospodarskog oporavka godinu dana od njegove pompozne najave bila je tema tajnog sastanka premijerke Jadranke Kosor i njezinih savjetnika Sandre Švaljek te Borislava Škegre, javlja Nova TV, koja je saznala da se Kosor jutros tajno sastala i s predsjednikom Ivo Josipovićem

Što je ostalo od pompozno najavljivanog plana gospodarskog oporavka za koji Kosor uporno tvrdi da se provodi i funkcionira, kao dokaze nudeći uštede na vodi, tonerima i tinti, raspravljalo se danas u Banskim dvorima.

Kosor se sastala sa Švaljek te Škegrom, i to tajno, a nakon sat i 45 minuta savjetnici nisu htjeli iznositi procjene kvalitete provođenja plana gospodarskog oporavka.

Novoj TV su samo kazali da su s Kosor razgovarali o tome što će se poduzimati u budućnosti vezano za provođenje plana.

Međutim, nije to bio jedini tajni sastanak u Banskim dvorima, naime,kako javlja Nova TV, nakon presude generalima u Haagu i u jeku sve žešćih reakcija, Kosor sejutros sastala s Josipovićem, a prvi put nisuizvijestili javnost o svojem sastanku, kojemu je nazočan bio i ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković

JAVNOST OBAVIJEŠTENA SAMO O SASTANKU S GREDELJEM

Kosor je danas našla vremena primiti i odvjetnika Vladimira Gredelja te vlasnike oduzetog zemljišta na poluotoku Prevlaka, čiji je pravni zastupnik, priopćio je vladin Ured za odnose s javnošću. Gredelj je upoznao Kosor s poviješću postupka, koji traje od vremena Austrougarske i do danas nije riješen te zamolio da državne institucije poduzmu sve u njihovoj moći kako bi se taj predmet uskoro riješio. Kosor je saslušala probleme s kojima se susreću vlasnici zemljišta i izrazila želju da se taj dugotrajan postupak što prije okonča.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi