katarina ćavar mošnička

Rockwool ima novu voditeljicu prodaje za Hrvatsku i Sloveniju

26.11.2020 u 10:05

Bionic
Reading

Katarina Ćavar Mošnička nova je voditeljica prodaje u tvrtki Rockwool Adriatic. Bit će usmjerena na daljnje jačanje i razvijanje prodajne mreže u Hrvatskoj i Sloveniji

'Drago nam je da Europska unija oporavak gospodarstva vidi upravo i kroz energetske obnove zgrada. Najveći dio postojećeg fonda zgrada u Hrvatskoj je star i energetski neučinkovit i zato treba poticati cjelovitu obnovu zgrada koja obuhvaća ne samo energetsku obnovu veći i povećanje seizmičke stabilnosti te zaštite od požara. Upravo na tom području

Rockwool ima više od 80 godina iskustva i dugu tradiciju razvijanja rješenja od kamene vune koja pruža ne samo toplinsku već i protupožarnu te zvučnu izolaciju. Zajedno sa svojim timom mi ćemo dodatno unaprjeđivati kvalitetu usluge prema našim partnerima i kupcima kako bismo mogli zajedno što učinkovitije odgovarati na potrebe tržišta,' rekla je Katarina Ćavar Mošnička.

Ćavar Mošnička je u Rockwoolu 13 godina i to na poziciji voditeljice službe za kupce za Adriatic regiju koja obuhvaća Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, BIH, Crnu Goru i Makedoniju. Ukupno ima 22 godine iskustva rada u internacionalnim tvrtkama i to u prodaji, nabavi i logistici.

Na njeno mjesto voditeljice službe za kupce sada dolazi Suzana Rebelić koja je u tvrtki Rockwool Adriatic od 2007. godine i to na poziciji specijalistice u službi za kupce.