digitalne usluge

Revizorima EY-a Hrvatska priključila se agencija ENTG

  • Autor: I. Ba.
  • Zadnja izmjena 08.02.2018 10:24
  • Objavljeno 08.02.2018 u 10:24
ENTG tim

ENTG tim

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: ENTG

Agencija ENTG, specijalizirana za digitalna, marketinška i inovativna rješenja, pridružila se konzultantsko-revizorskoj tvrtki EY Hrvatska. Ovim prijelazom, EY će nadopuniti paletu savjetodavnih usluga za klijente, s naglaskom na korisničko iskustvo i dizajn, i proširiti svoje djelovanje na tržištu u pružanju digitalnih usluga

ENTG je u zadnjih nekoliko godina u digitalnom marketingu i kreiranju tehnoloških rješenja pomogao vodećim tvrtkama iz raznih sektora, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu, da poboljšaju poslovne procese i pruže bogato korisničko iskustvo. Novim kompetencijama EY će unaprijediti postojeće usluge u više područja, uključujući strategiju, marketing, dizajn, razvoj softvera, digitalnu transformaciju, analitiku te kreativna tehnološka rješenja.

'Ovaj transfer dio je kontinuiranog ulaganja i rasta EY-a u Hrvatskoj, ali i na globalnoj razini. Od pokretanja Odjela savjetovanja 2013. godine, izgradili smo stručni tim koji savjetuje klijente iz privatnog i javnog sektora po pitanju infrastrukturnih projekata, provedbe EU fondova, uspostavljanje i optimizacije IT rješenja, unapređenja poslovnih procesa i drugih područja. Iako od samog početka Odjel bilježi značajan organski rast redovno razmatramo i ostale mogućnosti širenja poslovanja, pogotovo kada uključuju inovativne tvrtke s talentiranim ljudima poput ENTG-a', komentirao je country managing partner u EY-u Hrvatska Berislav Horvat.

Tauno Olja, glavni partner u projektu rekao je kako su 'očekivanja današnjih potrošača uvelike oblikovali proizvodi i usluge digitalnih kompanija koje pružaju jednostavno i intuitivno korisničko iskustvo'.

Berislav Horvat, Country Managing Partner u EY-u Hrvatska, Ida Pandur, osnivačica ENTG-a i Tauno Olju, glavni partner u Odjelu savjetovanja u EY-u Hrvatska

Berislav Horvat, Country Managing Partner u EY-u Hrvatska, Ida Pandur, osnivačica ENTG-a i Tauno Olju, glavni partner u Odjelu savjetovanja u EY-u Hrvatska

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: EY Hrvatska

'Stoga tradicionalni igrači, koji su biznis razvili prije digitalizacije, danas ulažu velike napore kako bi se prilagodili novim trendovima i zadržali konkurentnost. Ovim pojačanjem našim klijentima osigurat ćemo najsuvremenija rješenja i alate kako bi uspješno savladali izazove koje donosi digitalna transformacija te postali disruptori na tržištu', dodao je on.

Ida Pandur, osnivačica ENTG-a rekla je, pak, kako je vizija ENTG-a oduvijek bila zaigrati na globalnom terenu i pozicionirati se kao disruptori statusa quo i tradicionalnog načina poslovanja kroz inovaciju.

'Ulaskom u EY, s kojim dijelimo iste vrijednosti kao i jasne strateške ciljeve za budućnost, napravili smo još jedan veliki korak prema tome. Smatramo da povezivanjem agencijskog znanja i agilnosti u kreiranju i izvedbi tehnoloških i kreativnih rješenja usmjerenih na korisnike, s konzultantskim pristupom u rješavanju problema, možemo napraviti puno veću dodanu vrijednost našim klijentima i njihovim korisnicima. Naš fokus će biti na kreiranju naprednih korisničkih iskustva s jakom podlogom u digitalu. Veselimo se što ćemo prvi na našem tržištu od sada moći upravo to i ponuditi', poručila je Pandur.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!