moj posao

Razmišljate o novoj karijeri? Evo što se nudi

Posao - ilustracija

Posao - ilustracija

Izvor: Wikimedia Commons / Autor: NN

Portal Moj posao donosi nove aktraktivne prilike za zapošljavanje. Zapošljavaju Emirates, Veka-Ing, Belupo i brojni drugi poslodavci

NEBESA d.o.o. za usluge - mali luksuzni objekt na Hvaru traži kozmetičara / masera / SPA terapeuta za turističku sezonu 2019. godine. Stručnjak si u području masaže i kozmetičkih tretmana, odgovorna i organizirana osoba te posjeduješ komunikacijske vještine, prijavi na oglas do 4. travnja.

Emirates lete u više od 150 destinacija na šest kontinenta. Ovo je tvoja prilika da postaneš dio tima jer su u potrazi za Cabin Crew zaposlenicima. Ostvari svoj san i leti na mnoge destinacije. Mjesto rada je Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati, a prijaviti se možeš do 22. ožujka.

Veka-ing d.o.o. su specijalisti klimatizacije i obrade zraka. Dugogodišnjim iskustvom i kompetencijama etablirali su se kao lider klimatizacije na domaćem tržištu i u regiji. Traže motivirane i odgovorne osobe za rad na pozicijama: Asistent u prodaji, Skladištar/Dostavljač, Monter klima uređaja, Serviser klima uređaja i Ovlašteni inženjer strojarstva – projektant. Radno mjesto ja Zagreb, a prijave su otvorene do 15. ožujka.

Belupo d.d. je hrvatska farmaceutska kuća s 48. godišnjom tradicijom rada u proizvodnji i prodaji lijekova te biljnih i dijetetskih proizvoda. Postanite dio tima na poziciji Stručni suradnik za pravne poslove. Ključne odgovornosti ove pozicije podrazumijevaju pregovaranje i izradu međunarodnih trgovačkih ugovora i ostalih relevantnih dokumenata, praćenje propisa koji reguliraju područje lijekova, vođenje portfelja žigova uključujući proces pretrage, prijave te produženja prava na žig i proces podnošenja prigovora. Prijavi se do 11. ožujka, mjesto rada je Zagreb.

ORDIZAG trgovina d.o.o. je tvrtka koja se bavi maloprodajom ženske odjeće robne marke ORSAY. U Republici Hrvatskoj imamo 14 trgovina dok diljem Europe više od 600. Zapošljavaju više djelatnika na radnom mjestu: Prodavač na lokacijama Zagreb i Zaprešić. Potrebna je srednja stručna sprema, jedan godina iskustva, poznavanje engleskog jezika i korištenje MS Office paketa i interneta. Prijave primaju do 13. ožujka.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!