'I u budućnosti - ostajemo di smo'

Punoljetni ste; teleportirajte se za vikend u tvornicu piva

29.01.2020 u 10:13

Bionic
Reading

Jedinstveno iskustvo teleportacije ovoga vikenda svim posjetiteljima zagrebačkog Muzeja iluzija omogućit će Ožujsko pivo direktno u tvornicu

Svi punoljetni posjetitelji će zahvaljujući posebno osmišljenom teleportu od 31. siječnja do 2. veljače moći zaviriti u proizvodnju najveće hrvatske pivovare i dohvatiti hrvatsko pivo direktno s pokretne trake u tvornici. Tako će Ožujsko pivo sve posjetitelje odvesti u budućnost na Žujin način i to u sklopu kampanje 'I u budućnosti - ostajemo di smo', priopćili su iz Ožusjkog.

Ovogodišnjom kampanjom Ožujsko pivo obrađuje i aktualnu društvenu temu, ali kroz specifičan i prepoznatljiv Žujin humor. U kampanji se predstavlja svijet u budućnosti u kojem je tehnologija omogućila teleportaciju. Ljudi diljem svijeta koriste teleportaciju za istraživanje planeta i najdaljih dijelova svemira, dok ju Hrvati na kreativan način koriste kako bi tipičnu svakodnevicu učinili još lakšom. Nakon što je u prvom dijelu na duhovit način obrađena povijesna priča o dolasku Hrvata na ove prostore, u drugom je radnja prebačena u budućnost, objašnjavaju u Ožujskom.

Teleportirati se mogu isključivo punoljetne osobe (18+) s ulaznicom za posjet Muzeju iluzija, a reklama kao i više informacija o ovogodišnjoj kampanji mogu se pronaći na službenoj web stranici Ožujskog piva.