KVIZ ZA NAPREDNE

Provjerite svoje znanje o muljažama u HAC-u!

gužva autocesta

gužva autocesta

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Branislav Grgurović

Je li HAC skraćenica od Hokus-pokus Abrakadabra ili Hobotnica na AutoCesti? Gdje se formira cijena kilometra na hrvatskim autocestama? Mogu li se troškovi Audija uplesti u cijenu kilometra… ZNATE LI ILI NE ZNATE odgovore na ova pitanja, možete provjeriti u kvizu objavljenom u Business.hr-u i procijeniti jeste li spremni za praćenje istraga u HAC-u koje više provode agenti EU-a nego domaći istražitelji

Iz USKOK-a dolaze vijesti da se istražuje neobična dodjela luksuznih automobila djelatnicima Hrvatskih autocesta, a djelatnici Hrvatskih autocesta uzvraćaju da je u toj tvrtki sve savršeno. U očekivanju raspleta novinar dnevnika Business.hr, Josip Bohutinski, koji već dugo istražuje neobične natječaje i zaplete svih vrsta vezane uz unosne poslove u toj državnoj tvrtki, čitateljima je ponudio veliki kviz.

Prenosimo ga u želji da i vi provjerite svoje znanje o kompleksnoj situaciji u HAC-u i da otkrijete jeste li svojim znanjem bliže idealu, sveznajućem dr. Ivi Sanaderu, ili tek tapkate u nastojanju da otkrijete što se tu zbiva, poput iznenada probuđenih djelatnika USKOK-a ili Bajićevih operativaca u Državnom odvjetništvu… Klikajte i provjerite svoje znanje!


Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!