PRILIKA ZA ZAPOŠLJAVANJE

Pronađite (bolji) posao! Donosimo aktualnu ponudu

28.01.2016 u 09:33

Bionic
Reading

Ovog tjedna zapošljavaju se psiholozi, voditelji skladišta, voditelji ICT sektora, prodajni predstavnici i software inženjeri

Trinom je najveći specijalizirani centar koji se bavi pripremom maturanata za državnu maturu i prijemne ispite. Kako bi maturantima osigurali najveću moguću kvalitetu nastave, zapošljavaju osobu na radno mjesto Psihologa. Neki od poslova koji očekuju kandidata uključuju provedbu i analizu različitih testiranja, praćenje rada predavača i polaznika, profesionalno usmjeravanje namijenjeno maturantima i njihovim roditeljima te pripremu i održavanje radionica i prezentacija. Jedan od uvjeta za posao je VSS ili titula magistra struke, a svi zainteresirani detalje mogu provjeriti na MojPosao.

Tvrtka I.K.S. Pavić zapošljava osobu na radno mjesto Voditelja skladišta. Za radno mjesto potrebna je srednja stručna sprema, brzina, dinamičnost i sklonost timskom radu. Posao uključuje preuzimanje robe od dobavljača i izrada primki, smještaj robe po vrsti i količini na odgovarajuća mjesta u skladištu, pripremu robe za potrebe proizvodnje, izradu otpremnica i ostale zadatke skladišnog poslovanje. Ako vaš profil odgovara uvjetima, pošaljite svoju prijavu do 2. veljače.

U svrhu proširenja poslovanja i osnaživanja vodeće tržišne pozicije, tvrtka EOS Matrix zapošljava kandidata na poziciju Voditelja informacijskih projekata/Voditelja ICT sektora. Osoba na ovom radnom mjestu mora imati VSS informatičkog ili tehničkog smjera, radno iskustvo na sličnim poslovima, poznavanje IT strukture te sposobnost definiranja i pronalaženja rješenja u tehničkoj i organizacijskoj domeni. Poželjno je poznavanje projektnih metodologija i Linux/Windows/Oracle DB/VoIP telefonije. Spremni ste na nove poslovne izazove? Prijavite se do 5. veljače.

Bormiamed je mlada i ambiciozna tvrtka koja zapošljava sistematičnu, temeljitu i samostalnu osobu na radno mjesto Prodajnog predstavnika. Idealan kandidat posjeduje VŠS/VSS medicinskog/biomedicinskog ili ekonomsko – komercijalnog usmjerenja, komunikacijske, prodajne, pregovaračke i prezentacijske vještine, spremnost na redovitu edukaciju i česta putovanja. Poslodavac nudi kreativno i dinamično radno okruženje, službeni automobil, računalo, mobitel te stimulativna i redovita primanja.

Tvrtka ImtechTrafic & Infra u potrazi je za motiviranom, vještom i marljivom osobom za poziciju Software Test Engineera. Uvjeti za ovo radno mjesto su izvrsno poznavanje tehnika i alata testiranja softvera, iskustvo na istim ili sličnim poslovima, dobro poznavanje engleskog jezika i spremnost na timski rad. Prednost je osnovno poznavanje JAVA programa i iskustvo u radu u Eclipse okruženju, kao i visoka stručna sprema tehničkog usmjerenja. Prijavu možete poslati do 1. veljače.

Ako ste u potrazi za poslovnom edukacijom, tečajem, prekvalifikacijom ili seminarom, posjetite Educentar i pronađite sve na jednom mjestu!