NEMET I BELAVIĆ

Promovirani direktori u Heinekenu Hrvatska

30.09.2015 u 14:32

Bionic
Reading

Zvonimir Nemet, dosadašnji član Uprave i menadžment tima te direktor lanca opskrbe kompanije Heineken Hrvatska, prihvatio je poziciju u Heinekenovoj bugarskoj pivovari Zagorka. Tamo će također biti član menadžment tima i direktor lanca opskrbe. Na svojoj novoj poziciji, odgovarat će direktoru pivovare Zagorka Nikolayu Mladenovu

Zvonimir Nemet je u karlovačkoj pivovari radio 11 godina od čega posljednjih sedam kao direktor lanca opskrbe. Značajno je doprinio razvoju i implementaciji kompanijske strategije poboljšanja produktivnosti i učinkovitosti (TPM WCBO) te dobivanju HEINEKENOVOG certifikata Bronze Award za napredak u upravljanju proizvodnjom. Radio je i na uvođenju programa izvrsnosti od početka procesa proizvodnje do potrošača kao i na platformi 100 posto hrvatski sastojci kojom se želi osigurati održiva nabava hrvatskih sirovina te se pruža podrška domaćoj poljoprivredi.

Poziciju direktora lanca opskrbe preuzet će Valentina Belavić, rukovoditeljica Odjela proizvodnje piva i osiguranja kvalitete. Svojim radom doprinijela je osiguranju i održavanju vrhunske kvalitete Karlovačkog i ostalih proizvoda. Zaslužna je za razvoj receptura za brendove Karlovačko Natur Radler, Karlovačko crno, Karlovačko Royal 1854 koji su, kao i Karlovačko, napravljeni od prirodnih sastojaka, ne sadrže konzervanse, umjetne boje ni sladila. Valentina je također bila voditeljica projekta dobivanja licence za proizvodnju Amstel Premium Pilsenera u Hrvatskoj.

Valentina će nastaviti raditi na beskompromisnom osiguranju vrhunske kvalitete Karlovačkog i ostalih proizvoda te će preuzeti odgovornost za rezultate i strategiju lanca opskrbe. Odgovarat će predsjednici Uprave kompanije Heineken Hrvatska Branki Slaveskoj.