MOJPOSAO

Primamljive poslovne prilike nude Tommy, Ribola i Texo Molior

23.04.2020 u 15:20

Bionic
Reading

MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. Zapošljavaju Texo molior, Tommy i Ribola...

TEXO MOLIOR, tvrtka čija je osnovna djelatnost vođenje građevinskih projekata i izvođenje građevinsko-obrtničkih radova, u potrazi je za Vodoinstalaterom (m/ž). Opis posla uključuje montažu vodovodnih i kanalizacijskih instalacija na infrastrukturnim projektima u urbanim sredinama te na projektima visokogradnje, a novom kolegi nude stalan posao, osiguran smještaj, topli obrok, iznadprosječna primanja i priliku za stručno usavršavanje. Javi im se do 22. lipnja.

Tommy, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj sa prodajnom mrežom od 210 visoko standardiziranih prodavaonica te preko 3.800 radnika, svoje ljudske potencijale žele dodatno osnažiti djelatnicima u Samoboru, Viškovu, Privlaci, Viru i Ninu. Do 8. svibnja se možeš prijaviti na oglas za radno mjesto Mesar (m/ž) i na taj način postati dijelom njihova tima.

Ako želiš imati pristup najnovijim tehnologijama i raditi na nizu vrhunskih proizvoda u polju Smart Appliances i IoT, imamo rješenje! Infinum, jedna od najuspješnijih tvrtki za razvoj softvera u Hrvatskoj, zapošljava Višeg računovođu (m/ž). Idealan kandidat posjeduje barem 3 godine radnog iskustva na sličnim poslovima, odlično poznaje računovodstvene propise i ima razvijene međuljudske i komunikacijske vještine. Oglas ostaje aktivan do 28. travnja.

Ribola, jedan od vodećih trgovačkih lanaca na području srednje Dalmacije, radi povećanja obujma posla zapošljava Prodavače (m/ž) u većem broju poslovnica. Nude ti redovna primanja uz plaćene troškove prijevoza te sve dodatke za rad nedjeljom, blagdanima i prekovremeni rad, nagrađivanje radnih rezultata te mogućnost stalnog zaposlenja i napredovanja unutar tvrtke. Javi im se do 30. lipnja.

Tvrtka Holosys d.o.o. je isporučitelj naprednih rješenja iz domene elektroničkih, informatičkih i komunikacijskih tehnologija. U cilju osnaživanja tima i dodatnog razvoja poslovanja, traže kandidate za radno mjesto: Team Leader Embedded SW Development (m/ž). Raditi za Holosys znači biti dio poduzetnog i stručnog tima, biti uključen u suvremene tehnološke trendove, imati konkurenta primanja i ostvariti svoje potencijale. Zvuči zanimljivo? Pošalji im životopis do 4. svibnja.

Nisi pronašao nešto za sebe? Ne brini, jer cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta možeš proučiti na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.