mojposao

Prilika za posao! Traže se savjetnici za prodaju, knjigovođe i asistenti uprave

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 03.06.2019 11:35
  • Objavljeno 03.06.2019 u 11:35
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

I ovaj tjedan portal MojPosao je za vas pripremio bogatu ponudu poslova

Tvrtka Saop je već 32 godine vodeći pružatelj poslovnih programa i rješenja. Osim Hrvatske, prisutni su na slovenskom i srpskom tržištu. Kontinuirano ulažu u znanje jer vjeruju da je to ključ uspjeha i jedini pravi put za osobni napredak i napredak cijele tvrtke. Međutim, na putu prema tom napretku trenutno se nalazi prepreka – jedno mjesto u njihovu uredu zjapi prazno i čeka upravo na tebe! Kako bi osnažili svoj tim korisničke podrške, traže Djelatnika za korisničku podršku (m/ž). Zbog svakodnevne komunikacije s klijentima potrebna je odlična pisana i govorna komunikacija, sposobnost jednostavnog pojašnjavanja složenih tema te želja za kontinuiranim poboljšanjem procesa i korisničkog iskustva. Zauzvrat nude posao na neodređeno (uz probni rok), stabilna i redovita primanja i rad u ugodnom okruženju. Javi im se do 12. lipnja.

Tvrtka Tinkal d.o.o. u aktivnoj je potrazi za Savjetnikom u prodaji (m/ž) za trgovinu Okaïdi u Zagrebu. Okaïdi je francuski zaštitni znak odjeće i modnih dodataka za djecu od 0-14 godina, čija vizija je osluškivati i predlagati suvremene, kreativne i inovativne ideje, biti pristupačan svima i ponuditi najbolje od marke po najboljoj cijeni. Planiraju zaposliti dvoje radnika, na nepuno radno vrijeme s mogućnošću povećanja broja sati. Nadaju se pronaći uredne, samoinicijativne, kreativne i komunikativne osobe. Svoju zamolbu za posao i životopis pošaljite im do 11.lipnja.

Ako ste ekonomske ili tehničke struke (VSS), imate napredno znanje MS Office paketa i aktivno se služite engleskim jezikom, a pritom ste zainteresirani za posao koji uključuje pružanje podrške upravi u dnevnim poslovnim aktivnostima i koordinaciju poslovno-administrativnih aktivnosti, onda je radno mjesto Asistent uprave (m/ž) u firmi Colas Hrvatska, pravo mjesto za vas. Kompanija je dio internacionalne korporacije koja posluje u gotovo 50 zemalja na 5 kontinenata, a u Hrvatskoj su jedan od vodećih tvrtki u području izgradnje i održavanja cesta i prometne infrastrukture. Kandidatima koji su komunikativni, sistematični i proaktivni ova pozicija pruža mogućnost realizacije potencijala te razvoj karijere. Požurite, jer oglas ostaje aktivan do 3.lipnja.

Izradu i knjiženje izlaznih računa imate u malom prstu, mjesečni obračun PDV-a i plaće odrađujete kao od šale, a niti ostali knjigovodstveni poslovi vam nisu strani? Ako je tako, onda ste vi idealan kandidat za zaposlenje u firmi PKF Knjigovodstvo Prima, specijaliziranoj za pružanje knjigovodstvenih usluga. Trenutno traže zaposlenika koji će popuniti poziciju Knjigovođe (m/ž). Uz najmanje dvije godine iskustva na sličnim poslovima i dobro poznavanje računovodstvenih propisa, kandidati moraju odlično poznavati MS Office paket i engleski jezik u govoru i pismu. Oglas ostaje aktivan do 7.lipnja.

Tvrtka Holosys d.o.o. je isporučitelj naprednih rješenja iz domene elektroničkih, informatičkih i komunikacijskih tehnologija. Djelatnost tvrtke je razvoj i proizvodnja modernih elektroničnih uređaja te računalnog softvera, a svojim proizvodima i uslugama čini dio Internet of Things svijeta. U cilju osnaživanja tima i dodatnog razvoja poslovanja, traže kandidate za radno mjesto: Asistent prodaje (m/ž). Tehnička znanja potrebna za obavljanje posla uključuju poznavanje osnova elektrotehnike, TCP/IP protokola i terminala. Prednost imaju kandidati s najmanje dvije godine radnog iskustva na poslovima komercijale u tehnološkim tvrtkama koji su pedantni i predani poslu. Ako se prepoznajete u tom opisu, na oglas se javite do 7.lipnja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!