mojposao

Prilika za posao! Traže se knjigovođe, trgovci, čistači, dostavljači...

30.09.2021 u 14:16

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo pregled atraktivnih radnih mjesta

VITALIS CROP CARE zapošljava Samostalnog knjigovođu (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje vođenje poslovnih knjiga, obračun plaća i putnih naloga, pravovremenu izradu mjesečnih, kvartalnih i godišnjih izvještaja te prijavu i odjavu radnika. Potrebno je imati minimalno 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te izvrsno poznavati zakonske propise iz područja računovodstva i poreza. Javi im se do 6. listopada i postani dijelom njihovog tima.

Babyland Westgate, trgovina dječjim kolicima, dječjom opremom i opremom za mame renomiranih Europskih brendova, traži Trgovca – savjetnika u trgovini dječjom opremom (m/ž). Novim kolegama nude stalni posao uz obavezan probni rok, dodatke na plaću, dodatno usavršavanje i kontinuiran razvoj te rad u ugodnom okruženju. Potrebno je posjedovati barem jednu godinu radnog iskustva, a rok za prijavu na oglas ističe 5. listopada.

SUSTENTA ODRŽAVANJE je društvo specijalizirano za poslove održavanja higijene, čišćenje interijera i eksterijera u trgovačkim i poslovnim objektima te uređenja i održavanja okoliša. Trenutno su u potrazi za više Čistača/čistačica, a opis posla uključuje higijensko čišćenje i održavanje trgovačkog centra WESTGATE Zaprešić te čišćenje okoliša. Oglas ostaje aktivan do 12. listopada.

Mak Pizza&Food zapošljava Dostavljača / pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž) za restoran pizzeriju Papavero u podsljemenskoj zoni. Tragaju za odgovornoj osobi koja će pomagati u kuhinji na pranju suđa, čišćenju i pranju povrća, a osim toga osoba će dostavljati hranu. Nude ti satnicu u iznosu od 30 kuna te službeni automobil. Javi im se do 5.listopada.

Tiskara Fertis je tvrtka s tradicijom od 2002. godine. Kako bi osnažili postojeći tim djelatnika, trenutno zapošljavaju na poziciji: DTP operater u grafičkoj pripremi (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati koji poznaju rad u grafičkim programima, imaju iskustvo u grafičkoj pripremi/radu na printerima i koji su spremni na kontinuirano učenje i usavršavanje. Ako se prepoznaješ u tom opisu, javi im se do 6. listopada.