MojPosao

Prilika za novi posao! Traže se financijaši, video tehničari, copywriteri...

13.11.2020 u 08:22

Bionic
Reading

MojPosao je 'pročešljao' tržište rada i pronašao atraktivne poslovne prilike

Klimaoprema, tehnološko-proizvodna tvrtka u području čistih prostora (Clean Room) i HVAC sustava, zapošljava Asistenta voditelja sektora financija (m/ž). Zadaci ovog radnog mjesta uključuju izradu i kontrolu potrebnih izvještaja i ugovora, kontroliranje pojedinih procesa prema naputcima voditelja te praćenje izvršenja planiranih zadataka. Tvrtka ti zauzvrat nudi razrađeno uvođenje u posao, stručno usavršavanje i edukacije, besplatno dodatno zdravstveno osiguranje, korporativna druženja i slično. Rok za prijavu ističe 20. studenog.

DRACO, vodeći proizvođač hidroizolacija u Hrvatskoj, zbog intenzivnog razvoja poslovanja ima potrebu za pojačanjem na poziciji Digital Copywriter (m/ž). Opis posla uključuje izradu pisanih sadržaja za digitalne medije i osmišljavanje Google, Facebook, LinkedIn i Instagram, oglasa, a novim kolegama nude iznadprosječno visoku plaću, ugodnu radnu atmosferu, priliku za osobni razvoj te rad u stabilnoj i uspješnoj firmi. Oglas ostaje aktivan do 24. studenog.

A1 sebe vidi kao ekipu u kojoj je svatko poseban i važan. Ako si kreativna osoba koja rado gradi odnose online i offline i spremna je boriti se za dobru ideju te se s lakoćom snalaziš unutar velikih sustava, vrijeme je da se upoznate! Pridruži im se kao Stručnjak za employer branding i razvoj talenata (m/ž) jer ćeš u A1 raditi na velikim i zanimljivim projektima, ostvarit ćeš profesionalni razvoj u opuštenoj atmosferi, a pritom ti nude dopunsko osiguranje, subvencioniranu članarinu za fitness, doručak i ručak po povlaštenim cijenama… Javi im se do 17. studenog.

Oni su tim zaljubljenika u video, informatičke tehnologije i tehniku, s iskustvima na poljima live streaminga, video produkcije, ICT-a i fotografije. Oni su Super Digital d.o.o. (www.Streaming.hr) i zapošljavaju pojačanje na poziciji Video Tehničar (m/ž). Poželjno je veliko iskustvo rada s računalima i tehnikom, posebice s kamerama i DSLR-ovima, spretnost u poslovima 's rukama' te fleksibilnost u radu. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 19. studenog.

Osnovan 1937. godine, Mapei je danas vodeći svjetski proizvođač materijala za pripremu podloga i postavu završnih obloga te jedan od vodećih proizvođača kemijskih proizvoda u graditeljstvu. Radi razvoja i širenja poslovanja zapošljavaju novog djelatnika na radnom mjestu: Regionalni stručni suradnik (m/ž). Nude ti rad i profesionalni razvoj u multinacionalnoj kompaniji, dinamičan posao u stimulativnom okruženju, poticajna primanja. Svoj životopis im pošalji do 23. studenog.