MOJPOSAo

Prijavite se na oglase za atraktivne poslove, zapošljava niz renomiranih tvrtki

16.08.2018 u 11:40

Bionic
Reading

Iz ponude poslova portala MojPosao ovaj tjedan izdvajamo atraktivne oglase B-P Održavanja, Inter Carsa, Takko Fashiona, Ewopharma i Peveca

B-P Održavanje tvrtka je koja se bavi upravljanjem i održavanjem poslovnih objekata. Glavni cilj je povećanje efikasnosti i smanjenje operativnih troškova klijenata. Trenutno zapošljavaju djelatnike za pranje i čišćenje staklenih površina, na pola radnog vremena. Rok prijave na oglas je 21. kolovoz.

Inter Cars hrvatska je podružnica jednog od najvećih europskih distributera rezervnih dijelova, guma, a u svojoj ponudi ima alate i opremu za servisne radionice. Želite li postati dio uspješnog tima, prijavite se na oglas Monter/Serviser do 24. kolovoza.

Takko Fashion ima preko 1.850 poslovnica u 16 zemalja te spada u najuspješnije maloprodajne lance u Europi. Trenutno za poslovnice u Bjelovaru, Zadru i Valpovu zapošljavaju Voditelje timova na puno radno vrijeme. Detalje pročitajte u oglasu za posao.

Ewopharma, švicarska farmaceutska tvrtka s dugogodišnjom tradicijom u marketingu farmaceutskih proizvoda traži visokomotiviranu osobu za poziciju Voditelj proizvoda/ Product specialist, a idealan kandidat ima VSS ili minimalno 300 ECTS bodova te radno iskustvo koje je prednost. Prepoznali ste se u oglasu? Prijavite se do 25. kolovoza.

Pevec zapošljava Voditelja programa u prodajnom centru s minimalno SSS te dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Vaš posao, između ostalog, bit će odgovornost za ostvarenje plana prometa programa, samostalno upravljanje timom djelatnika te rješavanje reklamacija. Ostale detalje pročitajte u oglasu.