BUSINESS MAKEOVER

Postanite konkurentniji na tržištu rada

06.12.2010 u 15:27

Bionic
Reading

Projekt Business makeover odabranim će kandidatima nuditi besplatne stručne savjete - od edukativnih seminara, poslovnih usavršavanja do unapređenja vlastitog imidža, da bi mogli povećati svoju konkurentnost na tržištu rada

S ciljem ukazivanja na važnost cjeloživotnog obrazovanja, stalnog stručnog usavršavanja te poslovne kulture, portal posao.hr pokrenuo je projekt Business makeover namijenjen osobama koje traže posao ili žele napredovati u karijeri. Projekt će odabranim tražiteljima posla omogućiti brojne pogodnosti koje će im pomoći povećati vlastitu konkurentnost na tržištu rada, naučiti ih kako aktivno pristupiti izradi plana za traženje posla te kako što uspješnije pronaći izazovan posao.

Projekt je započeo natječajem u kojem će stručni žiri (direktorica poslovne jedinice iz tvrtke DEKRA zapošljavanje, Darija Jakovljević, direktor portala posao.hr Saša Jurković i voditeljica projekata na portalu edukacija.hr Maja Grigić) odabrati dvoje kandidata koji će, zahvaljujući sponzorima i partnerima, ostvariti brojne pogodnosti.

Žiri će odabrati 11 osoba koje su najkvalitetnije predstavile svoje poslovne planove i smjer razvoja svoje karijere. Nakon provedenog selekcijskog postupka - razgovora s kandidatima i testiranja njihovih vještina, odabrat će se dvoje finalista za sudjelovanje u Business makeoveru.

Natječaj traje do 31. prosinca, a svi zainteresirani i stariji od 18 godina mogu se prijaviti ovdje.

Oba izabrana kandidata ostvarit će brojne pogodnosti koje će im pomoći prilikom traženja posla. Tako će portal Edukacija.hr za kandidate osigurati dodatni seminar jezika, informatike ili poslovnih vještina te usavršavanje za određeno zanimanje iz ponude portala. Stručno savjetovanje za zapošljavanje osigurat će tvrtka DEKRA zapošljavanje, savjetovanje za imidž - tvrtka Profashion, a odabir poslovne frizure osigurat će frizerski salona Konti. Svaki od kandidata na poklon će dobiti i mobitel Nokia 6303i.