LIDO U OPATIJI

Pogledajte kako izgleda plaža u koju je uloženo 15 milijuna kuna

21.07.2015 u 09:50

  • +3

Novootvorena plaža Lido Bevanda beach resort u Opatiji primila prve goste

Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic

Bionic
Reading

Nakon 70 dana radova u ponedjeljak je u Opatiji otvoreno novo kupalište Lido u čije je preuređenje uloženo 15 milijuna kuna

Kupalište nosi naziv Lido Bevanda Beach Resort, a Zoran Maržić i tvrtka Bevanda, koncesionar poznatog kupališta i vlasnik obližnjeg hotela i restorana Bevanda vrlo je zadovoljan uspješnim dovršetkom prvog dijela investicije.

Do sada je u kupalište koje ima koncesiju na 20 godina uloženo 15 milijuna kuna, a kada se bude preuredilo kompletno sve te izgradilo i novo kupalište Angiolina – investicija će se popeti na pet milijuna eura, pa čak i prijeći taj iznos, izjavio je za Novi list Zoran Maržić.

Trenutačno na Lidu radi 40 ljudi. Maržić vjeruje da će uspjeti u svojoj želji da plaža sa svim pratećim sadržajima bude mjesto o kojemu se govori, dakako u pozitivnom smislu te da će je uz goste prihvatiti i domaći ljudi.

Ulaznice za Lido ne naplaćuju se. Iznajmljuju se posebno dizajnirane ležaljke, a jedna košta 90 kuna dnevno. Međutim, za sve Opatijce, uz predočenje osobne iskaznice, cijena je 50 posto niža. Dakle, domaći kupači s opatijskom adresom moći će unajmiti ležaljku za 45 kuna.