ULAGANJE OD 300 MIL. KUNA

Pogledajte kako izgleda hotel Amarin, nova Maistrina perjanica

  • Autor: T.O.
  • Zadnja izmjena 05.09.2017 14:49
  • Objavljeno 18.08.2016 u 11:55
  • +2

Otvoren je Maistrin hotel Amarin

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Maistra

S radom je danas počeo novi Maistrin obiteljski hotel Amarin primivši svoje prve goste. Novi hotel ukupne vrijednosti od 300 milijuna kuna, najveća je ovogodišnja investicija u istarskom turizmu ali i ulaganje kojim su Adris i Maistra iznova potvrdili svoju privrženost razvoju vrhunskog turizma i jačanju ugleda Rovinja kao destinacije

Hotel je smješten na sjeverozapadnoj strani Rovinja svega nekoliko metara od mora. Raspolaže s 280 smještajnih jedinica s pogledom na more i starogradsku jezgru Rovinja u koje se može smjestiti gotovo 1000 gostiju.

Kako ističu iz Maistre, velik dio ponude usmjeren je upravo na obitelji s djecom. Većina soba su tzv. family sobe, odnosno dvokrevetne sobe koje su međusobno spojene vratima što olakšava komunikaciju gostiju koji odsjedaju s djecom ali im ujedno omogućava i privatnost.

Uz brojna dječja igrališta i igraonice kreirane prema različitim dobnim skupinama, malim i velikim gostima na raspolaganju su sedam unutarnjih i vanjskih bazena, wellness i spa zona veličine 1500 četvornih metara, šest ugostiteljskih objekata s posebnim menijem za najmlađe i još mnoštvo toga što ga čini jedinstvenim na ovim prostorima.

Gradnja je počela u rujnu prošle godine rušenjem starog hotela i kampa Valdaliso. Na projektu su angažirani STUDIO UP i čitavi timovi suradnika među kojima i Davor Gamulin za prostorne grafike, signalizaciju i zvučne instalacije u totemima, Nenad Vukušić koji je radio na tekstovima signalizacije, Numen/For Use koji su izradili instalaciju u lobbyju hotela, Ksenija Jurčić Diminić koja potpisuje hortikulturni grafizam te Kamgrad koji je bio zadužen za gradnju hotela.

Podsjećamo, Adris je u turistički dio svoga poslovanja dosad uložio tri milijarde kuna. Ukupna ovogodišnja ulaganja u turistički dio svoga poslovanja iznose više od 400 milijuna kuna, a u narednom trogodišnjem razdoblju uložit će se dodatnih 1,6 milijardi kuna

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!