DOBIT 630.000 KUNA

Pevec postao profitabilan

pevec

pevec

Izvor: Cropix / Autor: Cropix

Promet Peveca u stečaju u lipnju i srpnju porastao je osam posto, a očekuje se da će u čitavoj 2010. tvrtka ostati profitabilna. Da je poslovanje krenulo nabolje, govori i činjenica da su dobili bankarsku garanciju u visini od milijun eura, piše Business.hr

Pevec Zagreb na Žitnjaku ponovo će 1. listopada otvoriti vrata svog trgovačkog centra, jedanaestog u nizu nakon pokretanja stečaja.

'Žitnjak je po prometu bio drugi ili treći Pevec centar, što nas je potaknulo na ponovno otvaranje. U pregovorima s najmodavcem uspjeli smo dogovoriti novi ugovor o najmu 5.500 kvadrata, što je nešto manja površina nego prije, ali je zato potpuno izmijenjen izgled centra, koji će biti osjetno uređeniji nego kada je uoči stečaja zatvoren zbog neplaćanja najamnine', najavljuje Darko Šket, stečajnu upravitelj poduzeća Pevec Zagreb i Pevece Bjelovar, dodajući da je odluku o otvaranju centra i ugovor o najmu prihvatio odbor vjerovnika.

Šket kaže da promet Pevecu raste po stopi od osam posto te je zahvaljujući tome ostvarena dobit na kraju srpnja od 630.000 kuna, a do kraja godine bit će i više.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi