OD 20. DO 21. TRAVNJA

Peti HR Summit u Splitu

02.03.2012 u 15:25

Bionic
Reading

Dobra vijest za sve hrvatske profesionalce, stručnjake i voditelje – u Splitu se od 20. do 21. travnja održava jubilarni, peti po redu HR Summit! Tema ovogodišnjeg HR Summita je 'Djelotvornost Human Resources Managementa - Iskustva za 5!', a kao i do sada, ova se regionalna konferencija održava u organizaciji internetskog portala Posao.hr te pod stručnim pokroviteljstvom udruge HR centar

Predavanja i radionice 5. HR Summita orijentirat će se na svakodnevna, stvarna i primjenjiva iskustva ljudi koji se bave upravljanjem ljudskim potencijalima kako bi se sudionicima prenijele ideje i uspješni primjeri pomoću kojih će poboljšati svoje poslovanje.

Prikazat će se primjeri dobrih HR iskustava i kritički sagledati u kojoj se mjeri njima postižu temeljni ciljevi HRM-a. Uz navedeno, poseban naglasak usmjeriti će se na nove tehnologije i fenomen društvenih mreža te njihov utjecaj i mogućnosti u upravljanju ljudskim potencijalima.

S obzirom na trenutnu gospodarsku situaciju, Summit će obraditi teme o iskustvima i utjecaju HRM-a u domeni povećanja profita u svakodnevnom poslovanju u krizi, nužnim promjenama te novim mogućnostima koje dolaze.
Vrhunski predavači

O svojim će iskustvima govoriti odabrani govornici, HR Manageri i HR profesionalci iz Hrvatske i inozemstva – Brian Kearns (LinkeIn, Irska), Suzanne Deery (PricewaterhouseCoopers, Velika Britanija), dr. Nadya Zhexembayeva (IEDC-Bled School of Management, Kazakhstan/Slovenija), prof.dr.sc. Mirjana Franceško (Fakultet za pravne i poslovne studije, Srbija), Gordana Picek (dm-drogerie markt, Hrvatska), Boris Vukić (Adizes, Srbija), Dubravka Mirković, (Gentis, Hrvatska) i Ninoslav Čerkez, (IN2, Hrvatska).

Detaljnije informacije o 5. HR Summitu možete pronaći na web stranici www.hrsummit.hr