moj posao

Ovog tjedna nude se stvarno odlične prilike za promjenu karijere

10.06.2021 u 13:58

Bionic
Reading

Pronađi posao krojen po tvojoj mjeri!

Tvrtka ROX već 25 godina uspješno se bavi veleprodajom asortimana široke potrošnje. U sklopu širenja poslovanja vratili su se prvoj strasti i ROX prepoznatljivosti te renovirali benzinsku pumpu za koju sada traže 'pojačanje' i to na poziciji:Kuhar (m/ž). Uvjeti za prijavu na oglas su ljubav prema kulinarstvu, sposobnost rada u timu, organiziranost i samostalnost u kuhinji te marljivost i ambicioznost. Ako se prepoznaješ u tom opisu, javi im se do 11. lipnja.

Signumšped je tvrtka koja se već 30 godina uspješno bavi špedicijom, logistikom i carinjenjem. Tvrtka je u potrazi za odgovornom i stručnom osobom koja će izrađivati završne račune, voditi poreznu evidenciju teizrađivati periodične i završne financijske izvještaje. Drugim riječima, tragaju za Samostalnim računovođom/Bilancistom u knjigovodstvenom odjelu (m/ž). Idealan kandidat posjeduje najmanje 5 godina radnog iskustva na navedenim poslovima, a na oglas se možeš prijaviti do 15. lipnja.

Tvrtka PURIĆ d.o.o. regionalni lider, vodeći uvoznik i distributer dijelova i opreme za održavanje sustava dizelskog ubrizgavanja. Tvrtka je u potrazi za pojačanjima na sljedećim pozicijama: Mehatroničar (m/ž), Serviser diesel pumpi i injektora (m/ž), Voditelj odjela automatizacije (m/ž), Voditelj projekta (m/ž) i Automehaničar (m/ž). Novim kolegama nude ugodnu i dinamičnu radnu atmosferu, ugovor na neodređeno te mogućnost profesionalnog rasta i napredovanja. Rok za prijavu na oglas ističe 12. lipnja.

Hotel Turopolis, obiteljska firma koja posluje već 20 godina u Velikoj Gorici, te raspolaže i s pivnicom Turopolje, poziva te im se pridružiš na radnom mjestu Konobar (m/ž) i pomogneš im održavati dugogodišnju tradiciju prijateljskog odnosa prema gostu! Nude ti cjelogodišnji rad, početnu plaću od 5.800 kuna, dva tjedna kolektivnog godišnjeg odmora zimi i dva tjedna ljeti te slobodan dan tjedno. Rok za prijavu na oglas ističe 21. lipnja.

Rajska d.o.o. je uspješna mala tvrtka iz poljoprivredno-prehrambene djelatnosti. S ciljem održavanja i unapređenja kvalitete poslovanja traže organiziranu i motiviranu osobu zainteresiranu za izazovan korak u karijeri koja će im se pridružiti na radnom mjestu:Održavatelj elektro i strojnih instalacija u pogonu (m/ž). Njihova ponuda uključuje ciljano uvođenje u posao, dinamično okruženje te prilike za daljnji profesionalni i osobni razvoj. Rok za prijavu na oglas ističe 14. lipnja.