designer outlet croatia

Doznali smo kada se otvara najveći outlet centar u Hrvatskoj

10.05.2018 u 11:09

Bionic
Reading

Designer Outlet Croatia pored robne kuće Ikea u Rugvici otvara se za posjetitelje 7. lipnja u 17 sati, najavili su iz ovog outlet kompleksa. Kako ističu, na toj će se destinaciji za kupovinu nuditi više od stotinu modnih i lifestyle brendova po od 30 do 70 posto nižim cijenama u odnosu na redovne

Novi Designer Outlet Croatia, pored robne kuće IKEA u Rugvici, svoja će vrata otvoriti u četvrtak 7. lipnja u 17 sati. Nova outlet destinacija za kupovinu ponudit će više od 100 modnih i lifestyle brendova po od 30 do 70 posto nižim cijenama u odnosu na redovne maloprodajne, poručuju iz Designer Outleta Croatia.

Modni i lifestyle brendovi bit će otkriveni na internetskoj stranici Designer Outleta Croatia netom prije otvorenja. Većina brendova ponudit će modu za žene, muškarce i djecu, uključujući odjeću, obuću i dodatke, kao i opremu za sport i rekreaciju na otvorenom.

Prvi posjetitelji mogu očekivati posebne popuste povodom otvorenja do 70 posto, kao i brojne zabavne sadržaje, poručuju iz Designer Outleta Croatia te pozivaju sve koji se vole igrati da im se već sada pridruže i prijave za sudjelovanje u velikoj nagradnoj igri u VIP klubu Designer Outlet Croatia na internetskoj stranici Designer Outlet Croatia.

Designer Outlet Croatia Izvor: Licencirane fotografije / Autor: ZOOM visual project gmbh

Najsretniji mogu osvojiti walk-in ormar s odjećom u vrijednosti od 30.000 kuna, sedmodnevno krstarenje Mediteranom za dvoje te poklon bonove, ali i druge vrijedne nagrade.

Novo outlet naselje proteže se na više od 15.000 četvornih metara, a posjetitelji će moći uživati u šetnji hrvatskim regijama, iskusivši kupovinu u trgovinama izgrađenim od kamena u skladu s tradicionalnom dalmatinskom arhitekturom.

  • +19
Postavljanje kamena temeljca za Designer Outlet Croatia Izvor: Promo fotografije / Autor: Ikea

Ondje se nalazi replika dubrovačkog gradskog tornja, a moći će se doživjeti i šetnja dalmatinskim kalama. U outletu Designer Outlet Croatia može se uhvatiti i djelić atmosfere zagrebačkog starog grada, naići na kulu Lotrščak ili samo uživati u pogledu na veselo obojene zagrebačke fasade trgovina.

Investicija u Designer Outlet Croatia zajednički je pothvat IKEA Centresa i švicarskog Mutschler Outlet Holdinga AG, koji već surađuju u projektu Designer Outlet Algarve u Portugalu. Nad oba dizajnerska outleta upravljat će konzultantska tvrtka iz Austrije, ROS Retail Outlet Shopping, jedan od vodećih europskih upravitelja outletima.