PONUDA POSLOVA

Održavanje i popravci – zanimanja u uzletu

18.02.2013 u 08:27

Bionic
Reading

Ovoga tjedna donosimo nekoliko aktualnih oglasa iz kategorije Instalacije, održavanje i popravci. Dok će za neke radno mjesto na Jadranu biti prilika da izgrade karijeru u mjestu stanovanja, drugi će se razveseliti solidnom sezonskom poslu, a dobra ponuda za neke će biti i razlog za preseljenje

Falkensteiner Hotel Management, jedna od vodećih regionalnih tvrtki na području turističke industrije, traži direktora tehničkog održavanja (m/ž) koji će svoj posao obavljati u Zadru. Uz petogodišnje iskustvo u tehničkom održavanju, poznavanje engleskog i njemačkog jezika, idealan kandidat ima izražene pregovaračke sposobnosti, fleksibilan je, ali se pridržava definiranih rokova te ga karakteriziraju visoki profesionalni standardi.

Vodeća španjolska hotelska tvrtka i jedna od najvećih hotelskih tvrtki u svijetu, Meliá Hotels International traži osobu za sličnu poziciju, odnosno voditelja/icu tehničkog održavanja i investicija. Samo neke od zadaća su planiranje i organiziranje rada odjela tehničke službe te suradnja s upravom i prijedlozi poboljšanja procesa tehničkog održavanja objekata. Mjesto rada je Umag, a svi ostali uvjeti navedeni su u oglasu.

Navigare Yachting,yacht charter operater s flotama u Hrvatskoj, Grčkoj, Turskoj, Švedskoj, na Tajlandu i Karibima, zapošljava jednog mornara - plastičara/stolara u charter bazi (m/ž). Osoba će biti zadužena za kontakt sa stranim i domaćim gostima, a bavit će se primopredajom, održavanjem i popravcima plovila. Pogledajte zadovoljavate li ostale uvjete za rad u obiteljskom okruženju tvrtke smještene u Segetu Donjem (Trogiru).

Kada pogledamo statistike, broj oglasa u kategoriji Instalacije, održavanje i popravci u 2012. gotovo se udvostručio u odnosu na prethodnu godinu te narastao na gotovo 700 oglasa. Poslodavci traže u jednakom omjeru zaposlenike za stalno, kao i zaposlenike na određeno vrijeme, a u 71 posto oglasa kandidate sa srednjom stručnom spremom. Prema podacima servisa MojaPlaća, serviseri su u prosjeku plaćeni 4.441 kuna, dok inženjeri u održavanju imaju osjetno višu plaću od 6.655 kuna.

Radno iskustvo, tehničke vještine i brojne karakterne vrline 'paket' su koji poslodavac traži od kandidata prilikom raspisivanja natječaja za posao. Stoga provjerite koje od ovih kvaliteta i vještina posjedujete i svakako ih pokušajte ukratko opisati prilikom sastavljanja molbe za posao.

Ako već imate radnog iskustva, naglasite i ove vještine, ukoliko ih posjedujete, kako biste poslodavcu dokazali da ste osoba na koju se u potpunosti može osloniti. Ako ste pak poslodavac, dobro proučite ovaj popis – neka vam posluži kao vodič prilikom zapošljavanja.