IZ MEDIJA U PR

Novinari Lučić i Grdić novi djelatnici Abrakadabre

11.09.2012 u 13:16

Bionic
Reading

Donedavna urednica informativnog programa RTL-a Slađana Lučić i dugogodišnji novinar Tomislav Grdić novi su djelatnici tvrtke za odnose s javnošću Abrakadabra - integrirane komunikacije, priopćeno je danas iz te agencije

Slađana Lučić, iskusna TV novinarka i urednica, ulogom PR menadžerice brinut će se o svim komunikacijskim aspektima ključnih klijenata tvrtke. Tijekom 15- godišnje karijere Lučić je radila kao novinarka RTL-a, HRT-a, Jutarnjeg lista i Glasa Slavonije.

Uz Lučić, Abrakadabri se pridružio i dugogodišnji novinar Tomislav Grdić, koji na poziciju PR executive seniora u agenciji stiže s uredničkog mjesta u tjedniku Nacional. Prije toga, Tomislav Grdić radio je šest godina kao novinar Vjesnika.

Abrakadabra grupa danas upravlja odnosima s javnošću Nokije, Vise, Tele2, Procter & Gamblea, hotelijerske grupacije Falkensteiner, kompanije za distribuciju alkoholnih pića Pernod Ricard, distributera građevinskog materijala Xella, brendova te brojnih drugih kompanija iz različitih industrija.

Abrakadabra grupa brine i o komunikaciji na društvenim mrežama za kompaniju Emporia Telecom, tvrtku Delta sport i njezine brendove, Philips, modni brend Croata i dr.