SRETNI DOBITNIK

Zagrepčanin osvojio više od 147.000 eura na Eurojackpotu: Nije mi se izlazilo...

30.06.2023 u 12:45

Bionic
Reading

Jedan Zagrepčanin osvojio je u 46. kolu igre Eurojackpot dobitak 5+1 od 147.685,20 eura, povodom čega su iz Hrvatske lutrije razgovarali sa sretnim dobitnikom

Ispostavilo se da rijetko igra na internetu i uglavnom uplaćuje na prodajnom mjestu. 'Tog sam petka stigao kući i više mi se nije izlazilo pa sam odlučio okušati sreću i online', rekao je Hrvatskoj lutriji igrač koji ne krije oduševljenje zbog osvojenog iznosa.

Kaže da ne razmišlja o činjenici da mu je nedostajao samo jedan broj do glavnog dobitka. 'Iako je ovo jedan od nižih dobitaka 5+1, jer dostižu vrtoglave iznose, itekako me veseli, no ne razmišljam o tome da mi je nedostajao jedan broj. Možda drugom prilikom', rekao je dobitnik koji će nastaviti s igrom.

Igrač kaže kako uglavnom igra Eurojackpot i Loto 7 iz zabave i bez opterećenja: 'Uplatio sam tog petka dvije kombinacije – jednu u kojoj su uvijek isti brojevi te jednu u kojoj biram brojeve kako mi dođe – upravo je ta kombinacija bila i dobitna'.

Dan kasnije na isti je način odlučio uplatiti i Loto 7: 'Krenuo sam uplatiti sedmicu i vidio nekakvu poruku, no to sam zanemario i nastavio s uplatom te ugasio računalo. Nakon nekog vremena, kopkala me poruka te sam ponovno upalio računalo i kad ono, stvarno sam dobio', dodao je Zagrepčanin koji je već napravio planove za dobitak: 'Malo za radove na kući, malo obitelji i nešto za buduće dane'.