STANJE U PROMETU

Na autocestama radovi, a vozi se otežano i zbog prometnih nesreća na A4, A1

12.05.2018 u 09:01

Bionic
Reading

Zbog prometnih nesreća vozi se usporeno i otežano na autocesti A4 Goričan-Zagreb između čvorova Varaždinske Toplice i Novi Marof u smjeru Zagreba i na autocesti A1 prije čvora Zagvozd (424 km) u smjeru Dubrovnika, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK)

Zbog opasnosti od naleta na predmet vozi se uz ograničenje brzine na autocesti A3 Bregana-Lipovac, poslije odmorišta Novska u smjeru Okučana, navodi se u izvješću od 7 sati.

Magla smanjuje vidljivost mjestimice u Lici i Gorskom kotaru. Ima je i na dionici autoceste A1 između tunela Mala Kapela i Sveti Rok. Na području s maglom kolnici su vlažni i skliski. U zaleđu južne Dalmacije kolnici su mjestimice mokri i skliski zbog povremenih lokalnih pljuskova.

  • +22
Prometne gužve Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic / CROPIX

Na brojnim dionicama autocesta, državnih i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi i izgradnji kolnika ili košnje pa se vozi uz privremenu regulaciju prometa. Za gušćeg su prometa moguće smetnje, vožnja u koloni i zastoji. Vozače pozivamo na dodatni oprez i strpljenje.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) na ulasku u Split iz smjera Solina te u mjestima Murvica Gornja, Primošten, Trogir, Makarska i Slano mogući su povremeni zastoji i vožnja u koloni tijekom dana u vrijeme vršnog opterećenja.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Trajekti i katamarani plove redovito.

foto pregled

Mailovi Martine Dalić i sukob Izraela i Irana - događaji koji su obilježili tjedan

Pogledaj galeriju