MOJPOSAO

Mnoštvo novih prilika za posao. Pošaljite prijavu!

20.04.2018 u 11:27

Bionic
Reading

MojPosao izdvaja poslodavce koji ovoga tjedna zapošljavaju

Tvrtka Pevec kontinuirano traži nove djelatnike, a ukoliko ste spremni biti dio uspješne hrvatske priče i član sjajnog Pevec tima, pošaljite prijavu. U potrazi su za motiviranim djelatnicima različitih profila koji su spremni uložiti trud i znanje u ostvarenje zajedničke Pevec priče i postizanje iznimnih rezultata. Trenutno zapošljavaju: Specijalista za unapređenje i razvoj prodaje, Specijalista za troškove i zakupe te Trgovca. Sve detalje pročitajte u oglasima na MojPosao.

Pizzeria Tivoli jedna je od najpoznatijih pizzeria u Puli i u široj okolici a trenutno zapošljavaju Pizza majstora koji je sklon timskom radu, kolegijalan i prilagodljiv. Poslodavac nudi ugodno radno okruženje, dinamični rad te plaću od 5.000 kuna. Prijavite se putem MojPosao do 30. travnja.

Alpe Adria Sport zapošljava radnike u surf centru za ljetnu sezonu u kampu Šimuni na Pagu. Posao se odnosi na iznajmljivanje windsurf opreme, kajaka, katamarana i SUP-ova, najam tenis terena. Potrebno je poznavanje stranih jezika i vozačka dozvola. Poslodavac nudi plaću od 6000 do 9000 kuna. Prijave traju do 2. svibnja.

Palatin Restoran & caffe zapošljava Konobara za posluživanje grane i pića u restoranu Palatin. Idealan kandidat ima iskustva u navedenim poslovima, voljna je kvalitetno obavljati poslove, prilagoditi se timu i ima želju za napredovanjem. Na oglas se možete prijaviti i osobno dolaskom u restoran, u Varaždinu.

Školska knjiga zapošljava Voditelja računovodstva koji će organizirati rad odjela, voditi i koordinirati financijske i računovodstvene poslove, provoditi mjesečne obračune, voditi knjige ulaznih i izlaznih računa te biti odgovoran za primjena Zakona o računovodstvu. Ukoliko ste zainteresirani za rad na ovoj poziciji, pošaljite svoju prijavu do 25. travnja.