karijere

Mijenjate karijeru? Portal Moj posao ima nešto za vas

01.10.2020 u 12:20

Bionic
Reading

Uz MojPosao pokreni karijeru u pravom smjeru!

Od 2006. Infobip inovira na rubu tehnoloških mogućnosti i sada oblikuju globalnu komunikacijsku budućnost. Kroz 60+ ureda na šest kontinenata, platformu Infobipa koristi gotovo 70% stanovništva, što ga čini najvećom takvom mrežom. Pridruži im se u misiji stvaranja interakcija između ljudi i internetskih usluga koje mijenjaju život s novim i dosad neviđenim rješenjima prijavom na neki od trenutno aktivnih oglasa: Motion Animator (m/ž), Compliance Manager (m/ž) i ERM Senior Specialist (m/ž). Javi im se do 8. listopada.

Tražiš promjenu koja uključuje ne samo pronalazak novog posla, nego i preseljenje u drugu državu? Možda imamo rješenje! Tvrtka TPS B.V. zapošljava osobe dovoljno odvažne za odlazak na rad u zemlju Van Gogha, tulipana i vjetrenjača. Na portalu MojPosao možeš pronaći njihove oglase za više radnih mjesta! Pitanjem smještaja i prijevoza ne moraš se zamarati, tvrtka o tome brine umjesto tebe i pritom nudi dobru plaću. Čak i za nizozemske prilike, kažu.

Baby Center d.o.o. jedno je od vodećih poduzeća u regiji koje se bavi prodajom proizvoda namijenjenih djeci od rođenja do osme godine. Posluju u dvije države (Sloveniji i Hrvatskoj) gdje broje 50-ak trgovina, a sada pojačanje na poziciji Poslovođa (m/ž) u Zagrebu. Zainteresirani kandidati moraju imati barem 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim pozicijama, dobro poznavati engleski jezik i posjedovati izražene organizacijske i komunikacijske vještine. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 6. listopada.

Poslovna filozofija restorana Promenadenhof iz Linza vrti se oko uživanja i veselja u opuštenoj i skladnoj atmosferi. I ukusnoj hrani, dakako! Kako bi svojim gostima nastavili pružati nezaboravno gastronomsko iskustvo žele osnažiti svoj tim na pozicijama Sous chef (m/ž) i Samostalni kuhar (m/ž) . Radi se 5 dana u tjednu, poslodavac osigurava i smještaj i hranu, a početna plaća je 1900 eura. Obavezna je kuharska diploma, iskustvo u radu te dobro poznavanje njemačkog jezika.

Viva medis je brzorastuća kompanija, stabilnog poslovanja s dokazanim višegodišnjim iskustvom uspješnog razvoja, prodaje i distribucije vlastitih i tuđih farmaceutskih proizvoda. Trenutno su u procesu širenja svog kadra, kako bi održali svoju stopu rasta i razvoja. Zbog toga, traže ambicioznu i stručnu osobu koja bi se pridružila njihovom fleksibilnom timu na poziciji Google Ads/PPC/SEO Specialist (m/ž). Nude plaću u rasponu o 6.000 do 8.000 kuna, stalni radni odnos, bonuse i mogućnost napredovanja.