JOŠ 4 GODINE

Marinko Došen ostaje na čelu AD Plastika

15.07.2016 u 14:40

Bionic
Reading

Na u četvrtak održanoj sjednici Nadzornog odbora AD Plastika izabrana je nova Uprava kompanije, a predsjednikom Uprave ponovno je imenovan Marinko Došen

Marinko Došen postao je predsjednik Uprave AD Plastika u veljači prošle godine, a prije toga obnašao je funkciju generalnog direktora AO AD Plastik u Rusiji (ex. ZAO PHR), javljaju iz AD Plastika.

"Ovo imenovanje iznimna je čast, ali i potvrda kako smo proteklih 18 mjeseci napravili dobar posao. Svjestan sam obaveze i odgovornosti koja je pred nama, kao i tržišnih okolnosti. Stoga moramo nastaviti smjerom koji smo počeli kako bismo ostvarili željeni rast i razvoj te uspješno konkurirali na zahtjevnom tržištu industrije u kojoj poslujemo. Pred nama je puno posla i izazova, ali siguran sam u uspjeh AD Plastika", rekao je Marinko Došen, predsjednik Uprave AD Plastika.

Novu Upravu AD Plastika čine dosadašnji članovi Katija Klepo i Mladen Peroš, dok je za četvrtog člana izabrana Sanja Biočić, dosadašnja izvršna direktorica financija kompanije. Mandat nove Uprave traje četiri godine.