DOBRI REZULTATI

Konzum nagrađuje zaposlenike: Pogledajte koliko će eura dobiti svaki radnik

18.09.2023 u 12:11

Bionic
Reading

Konzum nastavlja ulagati u zaposlenike te je svim radnicima isplatio 200 eura nagrade za angažman i rezultate ostvarene tokom ljetne sezone 2023. godine. Nastavak je to kontinuiranih napora kompanije da unaprijedi uvjete za svojih više od 10.000 zaposlenika, izvijestili su iz trgovačkog lanca

'Sezona je period kad posebno do izražaja dolaze predanost i doprinos cijelog našeg tima. Rezultati koje ostvarimo u ljetnim mjesecima značajno utječu na cijelu godinu, stoga smatramo da napore i angažman naših ljudi u tom periodu moramo i dodatno honorirati. Isplatom ove nagrade želimo zahvaliti našim ljudima i pokazati da ih cijenimo, a to je smjer u kojem ćemo ići i u budućnosti, kad god to bude moguće', izjavio je Zoran Mitreski, izvršni direktor Fortenova grupe za maloprodaju i predsjednik Uprave Konzuma.

Novo veliko Konzumovo ulaganje u zaposlenike vrijedno je dva milijuna eura, a dolazi u godini koju je kompanija započela povećanjem plaća i drugih materijalnih prava u koje je ukupno uloženo gotovo 15 milijuna eura. Dodatno, u lipnju ove godine svi zaposlenici dobili su nagradu od 100 eura kao zahvalu na svakodnevnoj predanosti i profesionalnom angažmanu, što je ukupno ulaganje od dodatnih 850 tisuća eura.

Osim povećanja plaća i isplate nagrada, u Konzumu kontinuirano rade na povećanju prava i pogodnosti zaposlenika, navode iz trgovačkog lanca. Tako zaposlenicima isplaćuju i božićnicu, uskrsnicu i regres, dar za dijete, jubilarne nagrade, naknadu za novorođenče, naknadu za topli obrok, prijevoz i nagradu za učinak. Tu su i dodatno zdravstveno osiguranje, popust za zaposlenike, slobodan dan roditeljima prvašića na prvi dan škole i brojne druge pogodnosti, kao i mogućnost daljnjeg profesionalnog razvoja kroz interna osposobljavanja i edukacije.