TRŽIŠTE KAPITALA

Tražite posao? Velike tvrtke zapošljavaju, provjerili smo što se nudi

18.09.2023 u 07:59

Bionic
Reading

Portal MojPosao ponovno izdvaja najatraktivnije poslovne prilike

Moj Kod 15, tvrtka specijalizirana za knjigovodstvene/računovodstvene usluge za kompanije koje se bave pružanjem digitalnih, komunikacijskih i kreativnih usluga, zapošljava Mlađeg računovođu (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju imati najmanje jednu godinu prethodnog radnog iskustva na istim poslovima i poznavati relevantne zakonske propise, a novim kolegama nude kompetitivna primanja, fleksibilnost u radu, priliku za konstantno učenje i ugodnu radnu atmosferu. Prijave primaju do 24. rujna.

Olympic Entertainment Group AS je multinacionalni holding koji posluje u 8 zemalja EU, a prisutan je na tržištu priređivanja igara na sreću već 30 godina. U Hrvatskoj ima 60 poslovnica, 400 djelatnika te djeluje pod OLYBET brendom a svoj tim sada žele osnažiti na poziciji: Operater - blagajnik u automat klubu (m/ž). Pored internih obuka, nude ti bonuse i mogućnost dodatne zarade, uskrsnicu i božićnicu, mogućnost putovanja na sportske utakmice i druge pogodnosti, a sve detalje možeš doznati do 12. listopada.

ELECTRONIC SECURITY, jedna od vodećih tvrtki u osmišljavanju i izvedbi cjelovitih, inovativnih i integriranih rješenja iz područja elektrotehnike, informatike i sigurnosti, zapošljava Zaštitara-tehničara (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje 5 godina radnog iskustva na sličnim poslovima, nude ti stimulativna primanja, edukacije prema razvojnim smjerovima tvrtke, godišnji sistematski pregled, prigodne nagrade, mogućnosti unaprjeđenja te doticaj s novim tehnologijama. Javi im se do 21. rujna.

Tommy, maloprodajni tržišni lider u Dalmaciji, zapošljava Skladišnog radnika (m/ž). Ako si odgovorna i dinamična osoba, ovo je posao po tvojoj mjeri! Nude ti konkurentna osnovna primanja, mogućnost dodatne zarade kroz sustav nagrađivanja, mogućnost dodatnog usavršavanja i napredovanja te ugodno radno okruženje i sjajne kolege! Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 28. rujna.

Brodogradnja puna strasti, visoko specijalizirana mornarička plovila, inovacija i timski rad: to je ono za što NVL grupa predstavlja. I ti možeš postati dio njihove obitelji u kojoj više od 1.500 visokokvalificiranih ljudi u Njemačkoj i diljem svijeta svojim znanjem i kreativnošću svakodnevno pridonosi stvaranju nečeg posebnog. Trenutno traže pojačanje za poziciju Weapon Integration Specialist (m/ž), a prijave primaju najkasnije do 2. listopada.