ana maria volarić stewart

Jedina Hrvatica na 'Inspirational Londoners' skupu objasnila zašto je Londončanka: Zato što ovdje možete biti sve što želite

01.10.2019 u 12:54

Bionic
Reading

Ana Maria Volarić Stewart, financijska stručnjakinja, jedina je predstavnica Hrvatske pozvana na posebno primanje gradonačelnika Londona Sadiq Khan na kojoj su se okupili stanovnici britanske prijestolnice podrijetlom iz neke druge zemlje Europske unije. Na primanju naslovljenom 'Inspirational Londoners' okupili su se predstavnici 32 zemlje

Ana Maria Volarić Stewart, financijska stručnjakinja koja već 20 godina radi u londonskom Cityu, a osam ima jedinu trgovinu s hrvatskim proizvodima u Velikoj Britaniji 'Taste of Croatia' jedina je predstavnica Hrvatske koja je sudjelovala na svečanom primanju 'Inspirational Londoners' kojega je organizirao gradonačelnik Londona Sadiq Khan. Na njemu su se okupili stanovnici britanske prijestolnice podrijetlom iz neke od zemalja Europske unije. Bilo ih je ukupno 32.

Hrvatsku je predstavljala Ana Maria Volarić Stewart koja već 20-ak godina radi kao financijska stručnjakinja u londonskom Cityju, a osam ima jedinu trgovinu s hrvatskim proizvodima 'Taste of Croatia' u Borough Marketu. Sudionici su zamoljeni da napišu zašto su ponosni što žive u Londonu, a Ana Maria je napisala: 'Ja sam Londončanka zato što ovdje možete biti sve što želite'.

Dok su uzvanici iz svih zemalja izlazili na pozornicu, čitani su kratki podaci o njihovu dolasku i uspjehu u Londonu. Za “Taste Croatia” rečeno je da je smješten u sklopu jedne od najpoznatijih i najboljih turističkih atrakcija uopće, sa dva i pol milijuna posljetitelja godišnje i da već 8 godina educira ljude Iz cijelog svijeta o hrvatskoj gastronomiji i prirodnim ljepotama. Nedavno je u svim britanskim, pa i dijelu hrvatskih medija objavljeno da je dućan posjetio i Dinarski sir kušao princ Charles. Svi su se uzvanici fotografirali s gradonačelnikom koji i ovim primanjem želi naglasiti apsurdnost Brexita i važnost ljudi koji dolaze iz cijelog svijeta, u ovom slučaju iz zemalja Europske unije i da upravo oni čine London svjetskom metropolom.