'VIĐENO - KUPLJENO'

Javni poziv za iskazivanje interesa za kupnju 'Zagrepčanke'

  • Autor: tportal.hr/hina
  • Zadnja izmjena 10.02.2012 17:50
  • Objavljeno 10.02.2012 u 17:40
Zagrebački holding

Zagrebački holding

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Zagrebački holding objavio je danas javni poziv za kupnju nekretnine i/ili poslovnu suradnju za razvoj na zemljišnom kompleksu 'Zagrepčanka' u Heinzelovoj ulici

Zemljište je površine 100.625 četvornih metara, ukupne bruto razvijene površine (BRP) upisanih objekata oko 32.000 četvornih metara, izvijestio je danas Holding na svojim internetskim stranicama.

Zagrebački holding navodi da se nekretnina prodaje u zatečenome zemljišno-knjižnom i katastarskom stanju po načelu 'viđeno - kupljeno' te po valjanoj prostorno-planskoj dokumentaciji. Predviđena mogućnost gradnje je između 230.000 i 280.000 četvornih metara, građevinska bruto površina (GBP) nadzemno.

Navodi da je zemljišni kompleks 'Zagrepčanka' u poslovno-trgovačkoj zoni u Heinzelovoj ulici 64-68, uz Radničku cestu, koja je novi poslovni centar Zagreba, samo dva kilometra udaljen od glavnoga željezničkog kolodvora i u blizini autobusnog kolodvora.

Nekretnina je u zoni mješovite, pretežito poslovne namjene (oznake M2) te u obuhvatu urbanog pravila 'Uređenje i obnova prostora visoke gradnje' (oznaka 2.9) i Gradskog projekta s obvezom provedbe urbanističko-arhitektonskog natječaja. Smještena je unutar zaštićene kulturno-povijesne cjeline na kojoj su evidentirani pojedinačni zaštićeni elementi prirodne i kulturne baštine.

Rok za podnošenje ponuda, s prijedlogom kupoprodajne cijene i/ili prijedloga poslovne suradnje za razvoj lokacije je 30. travnja 2012.

Zagrebački holding napominje kako taj poziv i prispjela ponuda nisu obvezujući, a ponude se dostavljaju u njegov urudžbeni ured u Ulici grada Vukovara 41, 10.000 Zagreb, ili se šalju poštom u zatvorenoj omotnici s obveznom oznakom 'Iskazivanje interesa za lokaciju 'Zagrepčanka' – ne otvarati'.

Sve potrebne informacije mogu se zatražiti elektroničkom poštom na adresi zagrepcanka@zgh.hr

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi