MOJPOSAO

Iskoristite priliku za rad u inozemstvu

25.01.2018 u 14:08

Bionic
Reading

Portal Moj Posao nudi nekoliko atraktivnih radnih mjesta. Zapošljavaju Pevec, AeroGround, JGL i Nautika

Pevec zapošljava Direktora sektora za odnose s kupcima s tri godine iskustva na rukovodećim pozicijama. Poželjno je iskustvo u integraciji CRM-a i vođenju servisa, poznavanje prodajnih procesa te fleksibilnost, snalažljivost i samostalnost. Vaš posao će uključivati vođenje službe za kupce, odjela servisa i dostave te upravljanje CRM sustavom, odgovornost za optimalno funkcioniranje službe za kupce te ostale poslove prema poslovima.

Zapošljavaju i Samostalnog stručnog suradnika za programsku podršku koji posjeduje VŠS/VSS informatičkog ili drugog odgovarajućeg smjera te najmanje dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Prijaviti se možete do 30. siječnja. 

AeroGround vas poziva na prijavu za poziciju Dispečer zrakoplova i prtljage za rad u zračnoj luci München. Poslodavac nudi brojne beneficije te sve zainteresirane poziva da pošalju prijavu s potpunim dokumentima i odazovu se na dan odabira zaposlenika 26. i 27. siječnja u Zagrebu.

Uspjeh Jadran Galenski Laboratorij gradi se već 25 godina, a rast na svjetskom tržištu rada postignut je zahvaljujući predanosti ljudi, njihovom znanju, sposobnostima i vještinama. Trenutno zapošljavaju Regionalnog voditelja upravljanja brendovima (Brand menadžera) i Regionalnog voditelja upravljanja kupcima (Segment menadžera). Ukoliko ste otvoreni za promjene, komunikativni i inovativni, prijavite se na oglase do 29. siječnja.

Tvrtka Nautika iz Dubrovnika upravlja restoranima: Dubravka, Panorama, Nautika i Gradskom kavanom Arsenal. Za sezonu 2018. žele osnažiti timove u restoranima, pa sve kandidate pozivaju na prijavu. Poslodavac osigurava smještaj, odlična primanja i uvjete rada. Na oglase se možete prijaviti do 10. veljače.