odluka nadzornog odbora

Imenovan novi član Uprave Liburnia Riviera Hotela

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 15.07.2021 16:01
  • Objavljeno 15.07.2021 u 16:01
Karl Eckerstorfer

Karl Eckerstorfer

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: LRH

Na sjednici Nadzornog odbora Liburnia Riviera Hotela održanoj u četvrtak Karl Eckerstorfer je imenovan članom uprave LRH

Novi član uprave dolazi iz Erste Group Bank AG, gdje je bio na funkciji Industry Head of Hotels and Tourism, nadgledajući financiranje hotelskog portfelja od više od 1,6 milijardi eura. S novom pozicijom u Liburniji, Karl Eckerstorfer vraća se svojim korijenima u hotelskom poslovanju.

Prije nego što se pridružio Erste Grupi, bio je na nekoliko pozicija direktora 4 * i 5 * hotela, koje je okrunio s mjestom generalnog direktora u lancu hotela Austria Trend Hotels & Resorts s 34 hotela u 3 zemlje.

'Osim ove teme na dnevnom radu našle su se teme vezane za davanje suglasnosti upravi društva za stjecanje udjela u društvu Aeris d.o.o. (Vlasnik vile Panciera), davanje suglasnosti upravi društva za stjecanje nekretnine na području ulice Joakima Rakovca u Opatiji te davanje suglasnosti upravi društva za kreditno zaduženje (osiguranje srednjoročne financijske stabilnosti društva i razvojno kreditno financiranje)', navodi se u priopćenju.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!