oglas na Sotheby'su

Imate višak novca? Splitski dizajnerski hostel Gooly & Bossy na top lokaciji daje se u najam

05.09.2019 u 22:20

Bionic
Reading

Zgrada splitskog hostela Gooly & Bossy u vlasništvu poduzetnika Ante Kotarca daje se u najam. Hostel se nudi preko stranica hrvatske podružnice uglednog Sotheby'sa, britanske agencije koja se bavi trgovinom luksuznom robom diljem svijeta

U oglasu se navodi kako se zgrada nalazi na top lokaciji, na 'par koraka' od splitske Rive, te da je trenutno u funkciji hostela s uhodanim restoranom u prizemlju.

Nudi se mogućnost i prenamjene djelatnosti u hotel, robnu kuću ili da hostel postane poslovna zgrada za veliku tvrtku.

Ukupna površina objekta je oko 1500 metara kvadratnih, a iznajmljuje se na najmanje 10 godina. Zgrada ima četiri etaže, prizemlje, prvi i drugi kat te potkrovlje s galerijom.

Vlasnik hostela Ante Kotarac sin je splitskog građevinara i poduzetnika Zvonimira Kotarca. Diplomirao je računarstvo na fakultetu u Splitu, da bi zatim završio London Business School.

Kotarac je privikao pozornost javnosti svojim zadnjim projektom. S parterom Sašom Šarunićem osmislilo je i licencirao sustav AgentCASH, pomoću kojega poduzetnici mogu primati kartice kao sredstvo plaćanja i to po znatno nižim provizijama od onih koje odobravaju banke.

  • +11
hostel Gooly & Bossy Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com