industrija plemenitih metala

Hrvatska kovnica novca na prestižnoj CROGOLD 2024 konferenciji o zlatu

26.03.2024 u 09:20

Bionic
Reading

Hrvatska kovnica novca (HKN) s ponosom je sudjelovala na drugoj CROGOLD konferenciji o zlatu koja se održala u Zagrebu. Konferencija je okupila vodeće stručnjake iz područja plemenitih metala, te je pružila platformu za razmjenu najnovijih spoznaja i trendova iz ove industrije

CROGOLD 2. konferencija o zlatu, održana u zagrebačkom hotelu Hilton Garden Inn, bila je mjesto susreta vodećih domaćih i inozemnih eksperata, među kojima su se istaknula imena poput švicarskog Argor-Heraeusa i njemačkog Heimerle + Meulea. Uz njih, na konferenciji su sudjelovali i predstavnici Hrvatske kovnice novca, na čelu s Ivanom Odrljinom kao sudionikom na panel raspravi o najnovijim trendovima i podacima o ponudi i potražnji zlata.

Ivan Odrljin održao je i predavanje koje je istaknulo ulogu Hrvatske kovnice novca kao jedinog hrvatskog proizvođača investicijskih zlatnika. Istaknuo je važnost investicijskih zlatnika u kontekstu tržišta plemenitih metala te naglasio kako Hrvatska kovnica novca nastavlja unaprjeđivati svoju ponudu, nudeći visokokvalitetne proizvode koji su prepoznati kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu.

Što se sve smatra investicijskim zlatom, u kojim sve oblicima ono dolazi, koje su posebnosti investicijskih zlatnika s kojima Hrvatska kovnica novca predstavlja našu zemlju svijetu i kako su idejnim rješenjima zlatnika koje potpisuju hrvatski umjetnici postali dio tradicije darivanje u Hrvatskoj, neke su od tema obrađenih u gostovanju na CROGOLD 2. konferenciji o zlatu.

Hrvatska kovnica novca, osnovana 1993. godine, svojom prisutnošću na CROGOLD konferenciji potvrđuje svoju važnu ulogu u razvoju i promociji industrije plemenitih metala u Hrvatskoj i šire.

Za dodatne informacije o Hrvatskoj kovnici novca i njenim proizvodima, posjetite službenu web stranicu.