nisu za prosječan džep

[FOTO] Zavirite u pet fantastičnih domaćih vila koje se reklamiraju preko legendarne aukcijske kuće namijenjene bogatašima

22.08.2021 u 09:56

Bionic
Reading

Hrvatska podružnica ugledne aukcijske kuće Sotheby's na svojim stranicama nudi impresivnu listu vila za najam od Dubrovnika do Istre. Izdvojili smo njih pet jer su nas privukle svojim originalnim uređenjem

Cijene najma vila na Sotheby'su nedostižne su prosječnom hrvatskom novčaniku. U srcu sezone kreću se od nekoliko tisuća pa sve do iznad 15.000 eura po tjednu.

Vila Mediterranean Flair, Dubrovnik

  • +7
Vila Mediterranean Flair Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Sotheby's

Vila je smještena šest kilometara od Starog grada u Dubrovniku. Izolirana je među bujnim borovima. U suterenu se nalaze garaža s e-biciklima i vozilo koje je na raspolaganju gostima tijekom boravka. Na istoj razini su wellness i teretana. U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak s potpuno opremljenom kuhinjom, blagovaonicom, dnevnim boravkom i toaletom, kao i spavaća soba s kupaonicom i izravnim pristupom vrtu. Dvije spavaće sobe s balkonom nalaze se na prvom katu. Vila može primiti najviše šest plus dvije osobe.

Više informacija o cijeni i smještaju pronađite OVDJE.

Vila Celestia, Novigrad

  • +8
Vila Celestia Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Sotheby's

Vila sa svojom stambenom površinom od 510 četvornih metara može primiti do 12 gostiju. Uključuje šest velikih spavaćih soba s pripadajućim kupaonicama. Jedna od dominantnih značajki u unutrašnjosti su impozantne stepenice i luksuzni lusteri. Također se može pohvaliti potpuno opremljenom kuhinjom, blagovaonicom i elegantnim dnevnim boravkom.

Više informacija o cijeni i smještaju pronađite OVDJE.

Vila Appeal, Opatija

  • +8
Vila Appeal Izvor: Screenshot / Autor: Sotheby's

Vila ima podrum s grijanim bazenom za masažu, kao i pomoćne prostorije oko bazena, poput kupaonice s tušem i šankom. U prizemlju se nalaze prostran dnevni boravak i spavaća soba, a ostale spavaće sobe su na katu. Sve imaju svoju kupaonicu s izlazom na balkon. Gotovo iz svakog kuta vile pruža se nesmetan pogled na more. Također ima saunu i teretanu, a može primiti do 10 osoba.

Više informacija o cijeni i smještaju pronađite OVDJE.

Vila Endless, Dubrovnik

  • +8
Vila Endless Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Sotheby's

Vila se nalazi pet kilometara od Dubrovnika, a ima stambenu površinu od 250 četvornih metara. Sastoji se od prizemlja s dnevnim boravkom, potpuno opremljene kuhinje i kupaonice te potkrovlja s četiri spavaće sobe i dvije kupaonice. Gosti mogu uživati ​​i u prostranoj blagovaonici na otvorenom s pogledom na more. Može primiti do sedam osoba.

Više informacija o cijeni i smještaju pronađite OVDJE.

Vila Seduction, Poreč

  • +8
Vila Seduction Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Sotheby's

Vila zauzima stambenu površinu od 400 četvornih metara, a smještena je na parceli od 1200 četvornih metara. U prizemlju se nalaze prostran dnevni boravak, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i potpuno opremljena kuhinja s blagovaonicom. Na gornjem katu nalaze se tri spavaće sobe. Može primiti do 10 osoba.

Više informacija o cijeni i smještaju pronađite OVDJE.