iz ponude booking.coma

[FOTO] Prema izboru gostiju ovo je pet najboljih apartmana u Novom Vinodolskom, evo što se nudi

02.07.2022 u 18:39

Bionic
Reading

Booking.com, svjetski online servis za rezervaciju smještaja, na temelju gotovo 5700 recenzija sastavio je popis pet najboljih apartmana u Novom Vinodolskom

Na prvom mjestu, od oko 230 objekata, nalaze se apartmani Di Blu, slijede apartmani Perec i na trećem mjestu apartmani Vila Lily.

Donosimo fotogalerije svih pet najboljih apartmana u Novom Vinodolskom prema mišljenju korisnika Booking.coma. Osim ocjene, na poredak pojedinog apartmana utječu broj recenzija te datum zadnje dane recenzije.

Di Blu

  • +6
Di Blu Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Di Blu udaljen je minutu hoda od plaže. U objektu se nalazi šest luksuznih apartmana. Gostima su na raspolaganju besplatan parking, grijani bazen i sauna. U blizini se nalazi marina Novi, udaljena 300 m pješice, gdje se može pronaći mnoštvo zabave, bazen, bar i restorane. Di Blu ima 11 recenzija, a ukupna ocjena je 9,6.

Više informacija pronađite OVDJE.

Apartmani Perec

  • +14
Apartmani Perec Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Apartmani Perec nalaze se na 1,2 km od plaže Škrpun. Sve jedinice sadrže kuhinju s hladnjakom i mikrovalnom pećnicom, sef, glačalo i stol za glačanje. Smještaj obuhvaća potpuno opremljenu kupaonicu s tušem i sušilom za kosu. Korisnici Booking.coma ocijenili su apartmane Perec s 9,9 na osnovi 45 recenzija.

Više informacija pronađite OVDJE.

Vila Lily

  • +4
Vila Lily Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Vila Lily udaljena je 10 minuta hoda od centra Novog Vinodolskog i najbliže plaže. Sve apartmani imaju opremljenu čajnu kuhinju s blagovaonicom, klima-uređaj i kupaonicu s tušem. Trgovina prehrambenih proizvoda i razni restorani udaljeni su 300 metara od objekta. Dječje igralište udaljeno je 5 minuta hoda. Gosti su vilu Lily ocijenili ocjenom 9,7 na osnovi 89 recenzija.

Više informacija pronađite OVDJE.

Apartmani Villa Manda

  • +10
Apartmani Villa Manda Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Apartmani Villa Manda smješteni su na manje od 1 km od plaže Škrpun. Objekt ima opremu za roštilj, sezonski vanjski bazen i besplatno privatno parkiralište. Gostima je na raspolaganju i hidromasažna kada. Ukupna ocjena im je 9,5 na temelju 85 recenzija.

Više informacija pronađite OVDJE.

Apartmani Marina Novi

  • +11
Apartmani Marina Novi Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Gostima je na raspolaganju restoran, zajednički salon, bar, vrt, sezonski vanjski bazen i dječje igralište. Svi apartmani imaju dobro opremljenu kuhinju s blagovaonicom, sef i vlastitu kupaonicu s ogrtačima. Gosti mogu koristiti perilicu posuđa, mikrovalnu pećnicu, hladnjak i kuhalo za vodu. Dosad ih je recenziralo 112 gostiju. Ukupna ocjena je 9,6.

Više informacija pronađite OVDJE.