partnerstvo s crvenim križom

Donacija Francka za potresom pogođena područja Sisačko-moslavačke županije

27.01.2021 u 10:35

Bionic
Reading

Franck je u srijedu izvijestio stanovnicima potresom pogođenih područja Sisačko-moslavačke županije donira više od 400 tisuća kuna, od čega 200 tisuća kuna u financijskim sredstvima

Proizvodi i donirana sredstva će kroz mrežu i uz pomoć volontera Hrvatskog Crvenog križa biti raspoređeni potrebitima i stradalima u potresu.

U zajedničku akciju pomoći uključio se i Franckov logistički partner koji je osigurao prijevoz doniranih proizvoda prema stradalim mjestima u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Roba je dostavljena na skladišta Crvenog križa u Petrinji, Glini, Sisku i Hrvatskoj Kostajnici kako bi se što učinkovitije pokrilo sva pogođena područja, a proizvodi usmjerili tamo gdje su najpotrebniji.

Kao društveno odgovorna kompanija i pouzdan partner lokalnoj zajednici, Franck je ovom donacijom još jednom iskazao potrebu da u izuzetno teškim trenutcima bude itekako prisutan te pruži podršku i pomoć potresom pogođenim područjima, istaknuli su iz Francka.

Najavljuju da će nastaviti pomagati svim potrebitim institucijama i pojedincima u Hrvatskoj, ali i regiji, kako je to bilo od samog izbijanja pandemije i potresa  Zagrebu.

Iz Francka podsjećaju da su tijekom cijele prošle godine u kontinuitetu osiguravali donacije u svojim proizvodima građanima u potrebi, hitnim službama i bolnicama koji imaju ključnu ulogu u brizi za cijelo društvo, te Hrvatskom Crvenom križu za pomoć potrebitima.