ne znaš koja je ljepša

Deset istarskih vila čiji će vam luksuz pomutiti pamet

10.05.2019 u 21:34

Bionic
Reading

Istra je naša najrazvijenija turistička regija. Investicijski val traje posljednjih nekoliko godina i u pojedinim istarskim općinama godišnje se izgradi od 10 do 15 novih vila i kuća za odmor

U Istri je registrirano više od 4500 vila i kuća za odmor. Iz tog mnoštva izdvojili smo deset, po našem izboru, najatraktivnijih, od kojih se svaka diči s pet zvjezdica.

Vila Sterpazzi, Višnjan

  • +9
Vila Sterpazzi Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Vila ima četiri spavaće sobe. Svaka ima kupaonicu, king size krevet i terasu s pogledom na more. U sklopu imanja je vanjski bazen. Može primiti do osam osoba.

Vila Dana, Opatija

  • +10
Vila Dana Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Sa 160 četvornih metara površine, tri spavaće sobe i tri kupaonice, Vila Dana može pružiti smještaj za do osam osoba. U prizemlju se nalazi veliki otvoreni prostor s kuhinjom, blagovaonicom te dnevnim boravkom s kaminom i igraćim konzolama za djecu. Gostima je na raspolaganju bazen s hidromasažnom klupom.

Vila Babudri, Višnjan

  • +6
Vila Babudri Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Vila je izgrađena 2016. godine u tradicionalnom istarskom stilu. Ima vrt, privatni bazen i pogled na more. Sastoji se od četiri odvojene spavaće sobe, dnevnog boravka, potpuno opremljene kuhinje i dviju kupaonica.

Casa Paranzana, Kostanjica

  • +10
Casa Paranzana Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Kuća na tri etaže sastoji se od četiri luksuzne spavaće sobe s kupaonicama, velikim dnevnim boravkom s kaminom, blagovaonicom s open space kuhinjom i vinskim podrumom te kućnim kinom na galeriji. Gostima je na raspolaganju i bazen.

Vila Visum, Poljane

  • +11
Vila Visum Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Vila ima terasu s pogledom na more, tri spavaće sobe i vanjski bazen. Može primiti do šest osoba.

Vila Hana, Buje

  • +10
Vila Hana Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Vila Hana u Bujama obnovljena je prošle godine. Za ljubitelje sporta nudi privatni teniski teren. Sastoji se od četiri spavaće sobe s kupaonicama, saune, dviju blagovaonica i dviju kuhinja. Imanje od 2500 kvadrata okruženo je drvećem.

Vila Torrecorta, Grožnjan

  • +11
Vila Torrecorta Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Vila u Grožnjanu ima veliko dvorište s pogledom na istarske brežuljke. Gostima su na raspolaganju vanjski bazen, hidromasažna kada te sauna. Ima tri zasebne spavaće sobe i pet kupaonica.

Vila Zeus, Ližnjan

  • +5
Vila Zeus Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Vila može primiti najviše osam osoba. Ima tri spavaće sobe i dvije kupaonice. Gosti se mogu opustiti u vrtu i osvježiti u vanjskom bazenu.

Vila Vista, Zamask

  • +8
Vila Vista Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Dizajnerska Vila Vista može ugostiti do šest osoba. Na raspolaganju su im tri spavaće sobe, tri kupaonice, dnevni boravak i kuhinja s blagovaonicom. Ima veliki hidromasažni bazen.

Vila AltaVista, Ičići

  • +12
Vila AltaVista Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Vila ima četiri spavaće sobe sa zasebnim kupaonicama. Na najnižoj etaži smješteni su vinski podrum i prostor za razonodu sa stolom za bilijar, wellness sa saunom i jacuzzijem te bazenom koji je dijelom natkriven. Ispod, malo niže od kuće, još je i sunčalište - dvorište okruženo šumom.