SEDMI ČLAN

Denis Predovan predstavnik radnika u Nadzornom odboru Peveca

10.08.2016 u 11:23

Bionic
Reading

Zaposlenici Peveca izabrali su Denisa Predovana za svoga predstavnika u Nadzornom odbouru tvrtke, izvijestili su iz ovog trgovačkog lanca

Na izborima za predstavnika zaposlenika u Nadzornom odboru Peveca kandidirali su se Denis Predovan i Saša Davinić. Od ukupno 1.360 zaposlenika s pravom glasa, na izbore ih se odazvalo 1.158, a najveći broj glasova, čak 981 dobio je voditelj Pevecovog prodajnog centra u Zadru Denis Predovan.

'Izuzetno mi je drago da su me zaposlenici Peveca izabrali da budem njihov predstavnik u Nadzornom odboru. Kao dugogodišnjem zaposleniku kompanije, a moram napomenuti da sam u Pevecu radio i prije stečaja, čast mi je zastupati interese svih zaposlenika i dionika Peveca te doprinijeti da se kompanija razvija i nastavi put kojim je krenula unatrag četiri godine', izjavio je Denis Predovan

Novoizabrani član Nadzornog odbora Denis Predovan u Pevecu radi 20 godina. Diplomirani je inženjer agronomije te dragovoljac Domovinskog rata.

Inače, uz Denisa Predovana, u Nadzornome odboru Peveca su i Matko Bolanča, Željko Mandić, Marko Varga, Slaven Marinčić, Mladen Mikolčević i Markica Raič.